Ekens Chateau 7-dagars Röd Vinsats

Rating:
87 % of 100
I lager Vikt: 2 kg
SKU
V391
Snabb överblick

En populär storsäljare, högt uppskattat av kunderna för den goda smaken. Efter endast 7 dagar är hela 20 liter färdigt att dricka. bästa köpet till bästa priset!

209 kr

Garanterad och trygg e-handel

Vinsats Ekens Chateau rött vin ger hela 25 flaskor vin på bara 7 dagar. Detta välsmakande vin har en härlig fruktig arom med en klar rubinröd nyans. Köp Vinsats Ekens Chateau rött vin till marknadens absolut bästa pris och som håller en fantastisk kvalité.

 

Nu när julen nalkas vill vi gärna njuta av en rykande varm glögg när vädret är ruggigt och kallt, det hör julen till. Skynda och köp tomtens glögg ihop med vinsatsen så hinner era flaskor med kryddig glögg bli färdiga lagom till jul.

 

Med Ekens Chateau rött vin vinsats kan du bli din egen prestigefyllda vinmakare. Du kan själv anpassa vinets smak, fyllighet och alkoholhalt utifrån dina egna preferenser genom att göra några enkla förändringar i receptet. Mindre vatten ger ett fylligare vin, mera socker ihop med starkvinsjäst resulterar i en högre alkoholhalt. Smaken kan ändra karaktär genom lagring, gärna ihop med amerikanskt ekspån eftersom då utvecklar vinet en strävhet och får finare fatkaraktär. Som vinmakare har du ett stort utrymme för att prova dig fram till nya smaknyanser. Tillverka vin är en både rolig och lönsam hobby.

 

Med Ekens Chateau rött vin vinsats kan du för en blygsam peng skapa ett lager av utsökt vin att bjuda dina vänner på, ett vin som passar perfekt till grillat fläskkött eller mustiga grytor. Det är helt enkelt ett bra allroundvin. Ta hjälp av Zigges BBQ för att lyckas med köttet under grillkvällen.

 

Vinsatsen innehåller:

  • Koncentrerad juice från äpple, fläderbär, röd druva, vatten, citronsyra (E330), tannin, kaliumsorbat (E202), natriumbensoat (E211).
  • Vinjäst och specialnäring
  • Jässtopp (kaliumsorbat, E202 och natriumdisulfit, E223)
  • Klarningsmedel (kiselsol och chitosan)
  • Fullständiga instruktioner

Tillsätt endast 3,5 kg socker eller för bästa resultat 4 kg bryggsocker.

Det är viktigt att införskaffa rätt utrustning för att lyckas med vinmakeri, vi rekommenderar därför detta startkit. Du tjänar snabbt igen pengarna genom att investera i en bra utrustning till vin tillverkning.

Att använda plast som inte är avsett för vinbryggning kan ge sämre resultat, eftersom plastkärl tillverkas för olika ändamål.

Hur man gör eget vin.

4.35
Rating:
87% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Ekens Chateau 7-dagars Röd Vinsats
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!