Ekens Chateau 7-dagars Vit Vinsats

Rating:
93 % of 100
I lager Vikt: 2 kg
SKU
V390
Snabb överblick

Vår mest sålda vinsats. Ger 20 liter riktigt gott vin på 7 dagar. Bästa vinet till bästa priset!

188 kr

Garanterad och trygg e-handel

Vinsats Ekens Chateau Vitt Vin klart på 7 dagar, när det bästa är gott nog!

Med Ekens Chateau Vitt Vin får ni upp till 20 liter av ett prisvärt vin, lätt och snabbt. Vinet har fått mycket goda betyg från kunderna både för smaken, samt hur snabbt vinet blir färdigt att dricka. Ekens Chateau är ett smakligt och balanserat vin, med friska toner av frukt. Servera det gärna avkylt till lätta rätter såsom räkor, snacks eller varför inte till mingel kvällen.

Priset är otroligt billigt, vilket ger alla möjlighet att bjuda sina vänner på vin.

 

Bra allroundvin som serveras avkylt att avnjuta efter en stressig dag.

 

Vinsats Ekens Chateau Vitt Vin är:

  • billigt
  • lätt att göra
  • blir färdigt snabbt

Så passa på att köpa Ekens Chateau Vitt Vin! Det är roligt och tillfredsställande att få bjuda på ett smakligt vin som enkelt framställs hemma.

Ytterligare en fördel med att tillverka sitt egna vin är att du lätt kan justera vinet utifrån egna önskemål, exempelvis kan man tillsätta lite socker efter jässtopp för att uppnå ett sötare vin eller använd starkvinsjäst och mer socker för en högre alkoholhalt.

 

Att lagra ett vin på ett svalt ställe gör alltid underverk, smaken utvecklas sakta och vinet mognar till med nya smaknyanser. Vin med en viss del äpple mognar dessutom snabbare än ett vin av enbart druva.

 

Vinsatsen innehåller: 1,3 kilo koncentrat av druva och äpple, 1 påse vinjäst, 1 påse jässtopp (kaliumsorbat), 1 påse klarningsmedel (svavel) samt en instruktionsmanual.

Tillsätt endast 3,5 kg strösocker eller ännu bättre 4 kg bryggsocker, vilket ger det bästa resultatet.

Så här enkelt gör du ditt eget vin!

 

Tips!

Är det första gången du gör eget vin kan vi varmt rekommendera att du köper till detta startpaket för att uppnå bästa resultat.

Att använda plastkärl som inte är avsedda för vinbryggning kan ge sämre resultat, eftersom plaster är anpassade till olika ändamål.

 

 

4.65
Rating:
93% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Ekens Chateau 7-dagars Vit Vinsats
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris