Ekens Chianti, Vit Vinsats

Rating:
80 % of 100
Slut i lager Vikt: 7 kg
SKU
V708
Snabb överblick
Ekens Chianti, Vit Vinsats
396 kr

Garanterad och trygg e-handel

Denna Ekens Chianti, Vit Vinsats ger dig möjlighet att blanda till ett gott vitt Chianti-vin. Innehållet i denna behållare är 5 liter druvsaft av högsta kvalitet som koncentrerats. Det färdiga resultatet blir ett gott italienskt vin. Innehållet ger totalt sett någonstans mellan 20 och 23 liter färdigt vin som är redo att serveras efter tre till fyra veckor.

Det koncentrat som ingår i Ekens Chianti, Vit Vinsats används av den som vill brygga sitt eget goda Chianti-vin, vilket är ett populärt vin som fungerar bra både till vardag och till fest. Vinet är väldigt uppskattat av såväl erfarna hemmabryggare som av nybörjare.

Detta Chianti-vin har en uppfriskande och lätt syrlig smak precis som ett gott italienskt vin ska ha. Känslan av att brygga sitt eget Chianti-vin och sedan dricka det efter tre till fyra veckor är helt fantastisk!

Koncentrat gjort på druvor från Italien

Denna vinsats från Eken innehåller ett koncentrat av högsta kvalitet. Koncentratet är gjort på druvsaft från druvor som kommer från det italienska vindistriktet Chianti i Toscana. Slutprodukten är ett utsökt vitt vin. Denna vinsats är också oerhört prisvärd eftersom den ger en betydligt större mängd färdigt vin jämfört med konkurrerande vinsatser i samma prisklass.

När du har bryggt ditt eget Chianti-vin och väntat tre till fyra veckor på att det ska bli klart är det roligt att ställa till med en liten middag i goda vänners lag, eller varför inte slå till med en fest! Dina gäster kommer garanterat att bli imponerade när de får smaka ditt Chianti-vin som du har bryggt helt själv.

När du beställer denna vinsats, eller någon annan vinsats från Eken, så medföljer alltid en komplett jässats.

Innehåller 5 liter koncentrerad druvsaft

Bra att veta om Ekens Chianti, Vit Vinsats:

  • Innehåller 5 liter koncentrerad druvsaft
  • Ger någonstans mellan 20-23 liter färdigt vin
  • En komplett jässats medföljer
4
Rating:
80% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Ekens Chianti, Vit Vinsats
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris