Ekens Rioja, Vit Vinsats

Rating:
90 % of 100
I lager Vikt: 7 kg
SKU
V707
Snabb överblick
Ekens Rioja, Vit Vinsats
418 kr
 

Garanterad och trygg e-handel

Med denna vinsats från Eken kan du på egen hand blanda till ett gott, vitt Rioja-vin. Behållaren innehåller 5 liter koncentrerad druvsaft av högsta kvalitet och den färdiga produkten är ett utsökt spanskt vin. Koncentratet ger någonstans mellan 20 och 23 liter färdigt vin som är redo att serveras efter tre till fyra veckor.

Koncentratet som utgör Ekens Rioja, Vit Vinsats används för att brygga ett klassiskt Rioja-vin som fungerar i alla väder. Detta vin är lätt att dricka och väldigt uppskattat av entusiaster som brygger eget vin hemma och gärna bjuder vänner och bekanta. Vinet går bra att tappa upp på flaska och kan förvaras och sparas till särskilda tillfällen om man vill det.

Detta Rioja-vin har en fyllig och uppfriskande smak och känslan av att brygga sitt alldeles eget vin och sedan vänta ett par veckor för att sedan äntligen korka upp det är helt oslagbar!

Koncentrat gjort på druvor från La Rioja

Ekens Rioja, Vit Vinsats innehåller ett koncentrat av högsta kvalitet som är gjort på druvor från Spaniens mest kända vinregion La Rioja och ger ett delikat vitt vin. Vinsatsen är oerhört prisvärd eftersom den ger en mycket större mängd färdigt vin om man jämför med konkurrerande vinsatser i samma prisklass.

När du har bryggt ditt eget Rioja-vin är det väldigt roligt att ställa till med en liten bjudning. Det kan vara allt från en liten middagsbjudning till en större fest där du bjuder på Rioja-vinet som du bryggt själv. Detta är något som garanterat kommer att imponera på gästerna!

När du beställer denna vinsats, eller någon annan vinsats från Eken, så medföljer alltid en komplett jässats.

En komplett jässats medföljer

Bra att veta om Ekens Rioja, Vit Vinsats:

  • Innehåller 5 liter koncentrerad druvsaft
  • Ger omkring 20-23 liter färdigt vin
  • En komplett jässats medföljer
4.5
Rating:
90% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Ekens Rioja, Vit Vinsats
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris