Ekens Röd Chianti Vinsats

Rating:
90 % of 100
I lager Vikt: 7 kg
SKU
V736
Snabb överblick
Ekens Röd Chianti Vinsats
418 kr
 

Garanterad och trygg e-handel

Ekens Röd Chianti Vinsats är en produkt som passar utmärkt för den som vill brygga sitt eget rödvin hemma. Vinsatsen innehåller ett koncentrat på 5 liter och är tillverkat av druvsaft som håller högsta kvalitet. Innehållet ger 20 till 23 liter färdigt vin som är klart att avnjutas efter tre till fyra veckor.

Ekens Röd Chianti Vinsats ger ett delikat rött italienskt vin. Det är enkelt att använda denna vinsats hemma och den passar bra både för den vane hemmabryggaren och för nybörjaren som vill prova på att brygga eget vin.

Vinet från Ekens Röd Chianti Vinsats är ett utpräglat och tydligt Chianti-vin som passar utmärkt till bland annat kötträtter. Känslan av att ha tillverkat sitt alldeles egna Chianti-vin och sedan få avnjuta det är en speciell sådan!

Utsökt rödvin från italien

Ekens Röd Chianti Vinsats innehåller 5 liter koncentrat gjort på druvsaft av högsta kvalitet. Vinsatsen är även oerhört prisvärd eftersom den ger en större volym färdigt vin jämfört med konkurrerande vinsatser som ligger på ungefär samma nivå rent prismässigt.

Att tillverka sitt eget Chianti-vin hemma och sedan med spänd förväntan se fram emot att vinet äntligen ska bli klart är en häftig upplevelse. När vinet till sist är redo att serveras är det en underbar känsla att hälla upp det i glaset. Att plocka fram sitt hembryggda Chianti och bjuda på är också ett bra sätt att imponera på besökare!

När du beställer denna vinsats, eller någon annan vinsats från Eken, så medföljer alltid en komplett jässats.

Komplett jässats medföljer

Bra att veta om Ekens Röd Chianti Vinsats:

  • Innehåller 5 liter koncentrat gjort på druvsaft
  • Ger 20-23 liter färdigt vin
  • Klar för servering efter tre-fyra veckor 
  • En komplett jässats medföljer
4.5
Rating:
90% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Ekens Röd Chianti Vinsats
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris