Ekens Röd Rioja Vinsats

Rating:
86 % of 100
I lager Vikt: 7 kg
SKU
V735
Snabb överblick
Ekens Röd Rioja Vinsats
495 kr
 

Garanterad och trygg e-handel

Ekens Röd Rioja Vinsats passar utmärkt för den som vill tillverka eget rödvin hemma. Vinsatsen består av ett koncentrat á 5 liter som är tillverkat av druvsaft som håller hög kvalitet. Koncentratet ger mellan 20 och 23 liter färdigt vin som är redo att serveras efter tre till fyra veckor.

Ekens Röd Rioja Vinsats ger ett utsökt rött spanskt vin. Vinsatsen är lätt att använda hemma och den passar bra för både den som är van att brygga eget vin hemma och för den som är nybörjare och vill prova på hembryggning.

Vinet från Ekens Röd Rioja Vinsats är ett klassiskt Rioja-vin som passar utmärkt såväl till vardag som till fest. Känslan av att ha bryggt sitt eget Rioja-vin och sedan äntligen få dricka det är verkligen en härlig sådan!

Ett gott Rioja-vin

Ekens Röd Rioja Vinsats består av 5 liter koncentrat gjort på druvsaft som håller väldigt hög kvalitet. Vinsatsen är också väldigt prisvärd eftersom den ger en mycket större mängd färdigt vin om man jämför med konkurrerande vinsatser som ligger på ungefär samma prisnivå.

Att brygga eget Rioja-vin hemma och sedan invänta att vinet ska bli redo för servering är en häftig process. Känslan sedan av att ha bryggt sitt eget vin och sedan äntligen fylla glaset med det är helt underbar. Dessutom är det ett bra sätt att imponera på gästerna att bjuda på vin som man tillverkat själv.

När du beställer denna vinsats, eller någon annan vinsats från Eken, så medföljer alltid en komplett jässats.

Redo att serveras efter tre till fyra veckor

Bra att veta om Ekens Röd Rioja Vinsats:

  • Innehåller 5 liter koncentrat gjort på druvsaft
  • Ger 20-23 liter färdigt vin
  • Klar för servering efter tre-fyra veckor 
  • Komplett jässats medföljer
4.3
Rating:
86% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Ekens Röd Rioja Vinsats
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris