Ekens Rosé Vinsats

Rating:
84 % of 100
I lager Vikt: 7 kg
SKU
V730
Snabb överblick
Ekens Rosé Vinsats
296 kr
 

Garanterad och trygg e-handel

Denna Ekens Rosé Vinsats passar som handen i handsken för den som vill brygga ett eget gott rosévin på hemmaplan. Behållaren innehåller 5 liter koncentrat gjort på druvsaft som håller god kvalitet. Koncentratet ger mellan 20 och 23 liter färdigt rosévin som är redo att avnjutas efter tre till fyra veckor.

Ekens Rosé Vinsats ger ett relativt mörkt och kraftigt rosévin. Denna vinsats passar utmärkt för både den vane hemmabryggaren och för novisen som vill börja göra eget vin hemma.

Rosévinet från denna vinsats är ett gott och uppfriskande rosévin som är väldigt populärt, framförallt under sommaren då väldigt många passar på att avnjuta denna dryck. Känslan av att tillverka sitt eget rosévin och sedan avnjuta det en varm sommardag är helt magisk!

Ett klassiskt rosévin

Koncentratet som utgör Ekens Rosé Vinsats är gjort på druvsaft och håller högsta kvalitet. Koncentratet ger ett klassiskt rosévin som är drar något åt det mörkare och kraftigare hållet. Vinsatsen är otroligt prisvärd då den ger en mycket större mängd färdigt vin än konkurrerande vinsatser som ligger på ungefär samma prisnivå.

När du har bryggt ditt rosévin på egen hand och sedan väntat tre-fyra veckor på att det ska bli klart är det äntligen dags att avnjuta drycken. Denna stund är rolig att dela med nära och kära, så varför inte bjuda in vänner och familj på en liten tillställning? Gästerna kommer garanterat att bli imponerade av att du gjort rosévinet helt själv.

När du beställer denna vinsats, eller någon annan vinsats från Eken, så medföljer alltid en komplett jässats.

Ger 20-23 liter färdigt rosévin

Bra att veta om Ekens Rosé Vinsats:

  • Behållaren innehåller 5 liter koncentrerad druvsaft
  • Ger någonstans mellan 20-23 liter färdigt vin
  • Vinet är redo att serveras efter tre till fyra veckor 
  • Komplett jässats medföljer
4.2
Rating:
84% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Ekens Rosé Vinsats
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris