Mangrove Jack's Hallon & Lime

Slut i lager Vikt: 4 kg
SKU
V918
Snabb överblick

Mangrove Jack's Hallon & Lime Cider ger hela 30 flaskor av en riktigt god och fräsch dryck, som håller en lagom alkoholhalt runt 5,2 procent. Cidern är gjord av äkta pressade bär och frukter, den är dessutom lätt och snabb att tillverka. Det går inte att få bättre för pengarna!

323 kr

Garanterad och trygg e-handel

Om hallon och lime cider

I ett lyckat möte mellan nordiska hallon och asiatisk lime är detta skonsamt processade koncentrat fyllt av härliga naturliga aromer från äkta bär och frukt, en bra allround dryck som passar till en bred skala av event och tillställningar.

En cider av högsta kvalité som håller en lagom alkoholhalt runt 5,2 procent, vilket gör drycken mycket passande vid sociala event eller att bara njuta av efter en tung dag.

 

Mat och cider, vad passar Mangrove Jack's Hallon och Lime Cider till?

Kraftfulla smaker möts i denna dryck som har många aromer i sitt spektrum, lime med en dominant orientalisk touch medan de ljuva hallonen ger cidern en söt fyllighet. Med detta har hallon och lime cider en given plats som dryck att serveras till det orientaliska och asiatiska köket, i rätter som smör kyckling lyfter mat och dryck varandra i en spännande kombination. För den som vill njuta av en söt cider ihop med en Kalifornisk klassiker är denna lättgjorda paj ett guldkorn.

 

Tips vid cider tillverkning och lagring

Orginalinstruktionerna är på engelska, därför har pgw skapat en komplett guide online, som hjälper cider tillverkaren att nå bra resultat. I guiden finns många bra tips som till exempel hur ni får er cider torr, halvtorr eller söt. För bästa resultat byt ut socker mot bryggsocker, den innehåller samma socker arter som finns naturligt i frukt och bär. 

Innan lagringen kan det vara klokt att kontrollera kolsyre processen, då är dessa patentkorkar till stor nytta. När cidern är helt klar bör den lagras för att mogna till i smaken, detta sker bäst i ett mörkt och svalt utrymme. 

Nogrann hygien är ett måste vid alla cider eller vin tillverkningar, detta rengöringsmedel lämnar inga dåliga smaker i plastkärlen samt steriliserar kärl och flaskor så kvalitén på er cider inte äventyras.

 

Cidersatsen innehåller

  • Koncentrat av frukt och bär
  • Ciderjäst
  • Sötningsmedel
  • Fullständiga instruktioner på svenska, finns online här

Endast 1 kg socker behöver tillsättas, byt gärna ut mot bryggsocker för bästa resultat.

 

Bra information

Vi kan rekommendera varmt att ni köper till detta startpaket, om det är första gången ni tillverkar cider.

Paketet innehåller en god basutrustning, som ger er alla förutsättningar för att nå optimalt resultat på eran cider tillverkning.

Plastkärl som inte är avsedda för cider eller vin tillverkning bör inte användas då de kan ge sämre resultat, detta eftersom plaster är anpassade till olika ändamål och kan i värsta fall ge en smak av plast åt cidern.

 

 

 

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Mangrove Jack's Hallon & Lime
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris