Mangrove Jack's Hallon & Mango

Rating:
100 % of 100
Slut i lager Vikt: 4 kg
SKU
V917
Snabb överblick

Mangrove Jack's Hallon och Mango Cider som ger hela 30 flaskor av en delikat dryck, med lagom alkoholhalt runt 4,8 procent är denna cider en välsmakande hit med antydan om sommarens fröjder. En snabb och lätt tillverkad cider med bra instruktioner till, perfekt att bjuda flickvännen på eller servera under festen. Ett riktigt billigt och bra köp!

323 kr

Garanterad och trygg e-handel

Om hallon och mango cider

Smaken av hallon och mango bjuder oss nordbor på ett möte mellan den tempererade och tropiska sommarens njutning, med Mangrove Jack's Hallon och Mango Cider får ni dessutom en dryck baserad på rena pressade och koncentrerade frukter vilket känns tydligt i den härligt friska smaken.

 

Mat och cider, vad passar Mangrove Jack's Hallon och Mango Cider till?

Mangrove Jack's Hallon och Mango Cider har kraftfulla smaker med många nyanser, för att uppleva ciderns alla skiftningar bör den serveras i ett vinglas där aromerna får fritt spelrum. Denna cider har smaker som passar in i många sammanhang, den fylliga smaken av mango ihop med söt syrliga hallon ger en perfekt kombination till aperitifen som serveras när gästerna anlänt. Klassiska drinken Mimosa kan göras i en ny tappad variant med denna cider, passar bra att leka lite och byta ut apelsin juicen till önskad smak. 

Alla uppskattar en läcker smulpaj vilken passar perfekt ihop med hallon och mango cidern, underbart att njuta av under picknicken en sommardag. För den som är gourmet ger efterrätten mango pannacotta ihop med ett glas söt hallon och mango cider en exklusiv avslutning på middagen.

 

Tips vid cider tillverkning och lagring

Original instruktionerna är på engelska och därför har pgw skapat en komplett guide på svenska som finns här online, läs denna guide som är mycket detaljrik och hjälper er att nå bästa resultat. Där finns råd om hur ni får en torr, halvtorr eller söt cider. När cidern är färdig att buteljeras kan dessa patentkorkar underlätta, speciellt eftersom cidern ska stå varm några dagar innan den är färdig att lagras.

Om ni är sugen på att experimentera lite kan smaktillsatser komma väl till pass, testa gärna i några flaskor tills ni hittas er egen favorit. Den färdiga cidern mår bäst av att få mogna till i smaken och bör förvaras mörkt och svalt.

 

Cidersatsen innehåller

  • Koncentrat av pressade bär och frukter
  • Ciderjäst
  • Sötningsmedel
  • Fullständiga instruktioner på svensk, tryck här

Tillsätt endast 1 kg socker, för bästa resultat använd bryggsocker som består av frukternas naturliga socker art.

 

Bra information

Vi kan rekommendera varmt att ni köper till detta startpaket, om det är första gången ni tillverkar cider.

Paketet innehåller en god basutrustning, som ger er alla förutsättningar för att nå optimalt resultat på eran cider tillverkning.

Plastkärl som inte är avsedda för cider eller vin tillverkning bör inte användas då de kan ge sämre resultat, detta eftersom plaster är anpassade till olika ändamål och kan i värsta fall ge en smak av plast åt cidern.

 

5
Rating:
100% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Mangrove Jack's Hallon & Mango
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris