Mangrove Jack's Persika & Passionsfrukt

Rating:
95 % of 100
I lager Vikt: 4 kg
SKU
V919
Snabb överblick

Mangrove jacks persika och passionsfrukt cider ger hela 30 flaskor av en härligt god cider med smak av soliga tropikernas frukter, enkel och lätt att tillverka samt blir klar på knappt en vecka. En perfekt cider till ett superbra pris!

323 kr

Garanterad och trygg e-handel

Om persika och passionsfrukt cider

En delikat cider med underbara tropiska smaker av solmogna passionsfrukter och saftiga persikor, som normalt håller en alkoholhalt runt 4,5-5 procent vilket är helt lagom för sociala event eller varma dagar i solen. Vinter tid är denna cider uppskattad för att ge känslan av en varm och tropisk sommar.

Cidern är baserad på äkta frukt koncentrat som ger en naturlig och god smak, endast ett kilo socker behövs till satsen som annars är komplett. Bästa resultat blir det med bryggsocker som är den naturliga socker arten för cider och viner.

Instruktionen är på engelska, därför har pgw skapat en komplett och utförlig instruktion på svenska som ni hittar här.

 

Mat och cider, vad passar Mangrove jacks persika och passionsfrukt cider till?

Sommar och semester känslan som denna cider skänker är som klippt och skuren för lyxiga spa dagar på hotell eller avnjuta i helgens vila, något extra att unna sig för den härliga känslan att befinna sig i en vilstol med en svalkande cider i handen.

Den tropiska smaken passar till många tillfällen såsom aperitif vid fester eller i bål. Tjej träffen blir en fulländad succé med Mangrove jacks persika och passionsfrukt cider, många uppskattar en även en söt efterrätt till där de tropiska smakerna speglar varandra. 

En förföriskt god tjej cider! 

 

Tips vid cider tillverkning och lagring

Cider får liksom viner en mera djupa och aromatiska toner vid en kortare lagring, någon månads lagring ger finsmakaren en glad överraskning. Genom att smaka av cidern direkt efter tillverkning och igen efter viss lagring har ni en smak referens för framtida cider tillverkning.

Cider går utmärkt att manipulera med alkoholhalten och sötman, ett torrare cider fås genom att låta cidern jäsa ut något längre eller minska sockret något. Ett sötare genom att addera bryggsocker och bryta något tidigare.

 

Cidersatsen innehåller

  • Koncentrat av fruktjuice
  • Ciderjäst
  • Sötningsmedel
  • Fullständiga instruktioner även i fil online (se överst)

 

Bra information

Vi kan rekommendera varmt attni köper till detta startpaket, om det är första gången ni tillverkar cider.

Paketet innehåller en god basutrustning, som ger er alla förutsättningar för att nå optimalt resultat på eran cider tillverkning.

Plastkärl som inte är avsedda för cider eller vin tillverkning bör inte användas då de kan ge sämre resultat, detta eftersom plaster är avsedda för olika ändamål och kan i värsta fall ge en smak av plast åt cidern.

 

4.75
Rating:
95% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Mangrove Jack's Persika & Passionsfrukt
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris