Prestige Jaktsnaps

Rating:
98 % of 100
I lager Vikt: 50 g
SKU
E079
Snabb överblick

Prestige Jaktsnaps är en smakessens som tillsammans med vodka skapar en torr, halvbitter örtlikör. Drickes som snaps eller blandas i drinkar med cola, tonic, apelsinjuice, eller sockerdricka.

21 kr

Garanterad och trygg e-handel

Prestige har ett brett sortiment av olika smakessenser. Du kan Välja bland hundratals smaker för lika många ändamål! Hos oss på PGW hittar du smaker som Turkisk Peppar, Rom Black Baccara, Hallon, Irish Cream, Cherry Brandy, Kaffelikör, Vaniljvodka och många, många fler. Klicka här för att välja och vraka ›

Prestige Jaktsnaps

Med Prestige Jaktsnaps kan du tillsammans med vodka och likörbody › göra en välsmakande, halvbitter örtlikör som passar lika bra till snaps som till ingrediens i olika typer av drinkar. Blanda klassiskt med cola, tonic, apelsinjuice, sockerdricka eller skapa helt egna recept på goda drinkar. Hur som helst får du här en klassisk smakessens av högsta kvalitet tillverkad efter hantverksmässiga traditioner och med råvaror utvalda med största omsorg. 

Likörbody

Likörbody › är en blandning av socker och glukos och används istället för socker när du ska blanda likörer tillsammans med Prestige smakessenser. Likörbody ger en fylligare smak och en tjockare konsistens på det färdiga resultatet. Normal dosering är 2 - 2,5 cl per 70 cl sprit. Använd likörbody för bästa resultat.

Bra att veta om Prestige Jaktsnaps

  • Produkten är tillverkad i Sverige efter hantverksmässiga traditioner
  • Innehåll: 20 ml
  • Kan drickas som snaps eller blandas i drinkar med kolsyrad dryck
  • För bästa resultat, blanda med likörbody ›
  • Lagras i 1-2 veckor för mer komplexa smaker 

Gör så här för att blanda din egen Jaktsnaps

Blanda 20 ml Prestige Jaktsnaps tillsammans med 2 - 2,5 dl likörbody i 70 cl sprit och skaka. Låt stå i 1-2 veckor för mer komplexa smaker.

4.9
Rating:
98% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Prestige Jaktsnaps
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris