Prestige Peach Vodka

Rating:
100 % of 100
I lager Vikt: 50 g
SKU
E088
Snabb överblick

Prestige Peach Vodka är en smakessens med smak av persika. Smaksätt ditt okryddade brännvin med smaker av persika och gör din egen persikovodka. Blanda bara 20 ml smakessens med 70 cl okryddat brännvin, sen är det klart!

21 kr

Garanterad och trygg e-handel

Älskar du smaken av persika? Då ska du ta tillfället i akt och beställa Prestige Peach Vodka. Nu kan du blanda din egna persikovodka eller varför inte en välsmakande persikolikör. Har du tänkt att göra en likör rekommenderar vi dock att du även beställer vår “Likörbody” för bästa resultat. Du hittar den här ›.  

Smakessenser från Prestige

Vi erbjuder ett stort sortiment av Prestige smakessenser och kan med stolthet erbjuda ett hundratals smaker till våra kunder. Använd smakessenser som smakhöjare i drinkar och cocktails eller blanda med okryddat brännvin för smaksatt sprit eller likör. Eller varför inte använda dem som ingredienser i goda desserter. Men vårt stora sortiment hittar du alltid en smak som du gillar. Hos oss hittar du smaker som Fläderblom, Äpple, Tequila Gold, Blå Curacao, Piggelinus, Triple Sec, Creme de Cacao och många, många fler.  

Våra kunder har handlat kvalitetsprodukter av oss sedan starten 1991 och vi värdesätter kvalitet och snabba leveranser. Allt för att du som kund ska få den bästa erfarenheten. Att handla av oss smart, smidigt och enkelt.

Bra att veta om Prestige Peach Vodka

  • Produkten är tillverkad i Sverige
  • Innehåller 20 ml Prestige Peach Vodka
  • Används för att smaksätta okryddat brännvin, likörer eller som smakhöjare i drinkar, cocktail eller desserter.

Gör så här:

För att smaksätta sprit, blanda 20 ml Prestige Peach Vodka med 70 cl okryddad brännvin, skaka och låt stå i 1-2 veckor för bästa resultat. För likör gör du samma sak, men tillsätter även 2 - 2,5 dl Likörbody › per 70 cl okryddat brännvin. 

5
Rating:
100% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Prestige Peach Vodka
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris