Produktrecensioner

Artiklar 181 till 200 av totalt 8087

per sida
Flaskfyllare för ölflaskor
Ratings:
Långsam och blir för lite öl när man lyfter ur den ur flaskan.
Tappen är väldigt långsam och när du lyfter upp den så blir det för lite öl i flaskan så du ändå måste fylla på mer efteråt. Jag tappade upp en batch med den men det blir inte en till. Det är så mycket snabbare och enklare med en vanlig tappkran som man kan sätta på en hink.
Långsam - Created at 2019-09-01 16:55:07
Ölglas Pripps Blå 40 cl pokal 12-pack
Ratings:
FIN FINA ÖLGLAS
jÄTTE FINA ÖLGLAS.INTE STORA KLUMPIGA SOM MÅNGA ÖLGLAS ÄR.UTAN MED DESSA ÖL GLAS KAN DU DRICKA ÖL MED ELEGANS
HELENE - Created at 2019-09-01 09:24:10
Lilla Jäskitet
Ratings:
Nöjd
Som nybörjare är det ok att få börja med att beställa en grund sats. Lite svårt att söka på olika vin sorter , men det kanske är en vane sak. Nöjd med leveransen
Brage - Created at 2019-08-31 07:48:25
Vinställ Metall 50 flaskor
Ratings:
9 av 10
Den passar perfekt i källaren bredvid min vinkyl. Lätt att montera och fästa i väggen. Första intrycket var att den var lite rank men inga problem att fylla det med 50 flaskor. Dessutom ett förmånligt pris.
Bengt Lennart - Created at 2019-08-27 19:43:36
Lilla Jäskitet
Ratings:
Snabb leverans. Ingen klagan från mig.
Mycket snabb leverans. Ingen klagan från mig.
Olof Alexius - Created at 2019-08-27 17:07:31
Vinkork 22x38 Pressad Siliconbeh. 30-p
Ratings:
Super
Bra korkar
Mari - Created at 2019-08-26 17:42:55
Ekens Smultron
Ratings:
Super
Supergott vin o snabb leverans
Mari - Created at 2019-08-26 17:42:55
Ekens Röd 7-dagars Bordsvin
Ratings:
God kvalitet!
Riktig bra till lägst möjlig pris strax under 10:a per flaska. Inget djupt rött vin, djupa färger, bara lätt (lite tunt) lättdrucket (någon kommer säga blaskigt men du vet vad du får). Ingen jässmak alls. Klarnade helt strålande på bara en vecka. Snabbt att göra, gott och drickbart efter noll dagar lagring. Lägger nog hellre på ett par hundra för ett gott och fylligare vin, men för vad det är: helt suveränt! Bra bordsvin. Gjorde såhär: Blandade till 19 liter. Tror inte det spelar större roll, blir lite tunt ändå. Cirka 13% alc, inget socker behövs. Bra!
EBL - Created at 2019-08-24 14:40:14
Kapsylapparat Capper 26,5 mm
Ratings:
Mycket bra produkt
Fick denna i en felleverans, skulle egentligen haft super golonna, men fick snabbt å smidigt mellanskillnaden tillbaka av pgw. Funkar mycket bättre än greta som jag haft innan. Klarar dessutom grövre 50cl flaskor med kort hals galant, det är något greta har svårt med. Mycket bra produkt till bra pris
Tobbe - Created at 2019-08-22 16:58:59
PGW Bergamottolja
Ratings:
Bäst
Efter att ha provat alla Bergamott smakgivare på marknaden köper jag ingen annan produkt än denna från PGW. Den har en ren och fräsch smak och blir inte bitter oavsett mängd på kryddning. Rekommenderas starkt!
Joakim - Created at 2019-08-20 20:43:32
Dream Dust Original 150 gr
Ratings:
God
Sjukt god på grillade fläskkotletter.
Anna - Created at 2019-08-20 15:26:16
Deliciou Original Bacon 55 gr
Ratings:
Grym
Bästa som hänt efter skivat bröd. Jag har den på allt.
Robin - Created at 2019-08-20 15:23:08
Elvira Hampapapper 50-p
Ratings:
Bra !
Bra papper , rätt pris och snabb leverans ! Bra att ni skickade det med poten. , för då gick leveransen snabbt !
Åke Ernst - Created at 2019-08-20 11:00:34
Ekens Cabernet Sauvignon
Ratings:
9 stjärnor
Har köpt detta vin tidigare. Låter man det stå upptappat på flaska några veckor så blir det en klar förbättring av smak.
Anders - Created at 2019-08-20 10:28:37
Specialstärkelse 12 g
Ratings:
Bra produkt
Specialstärkelsen är bra men borde säljas i en mycket större förpackning till lägre kilopris.
Jonas - Created at 2019-08-19 22:28:33
Bag-in-box 3 liter Vit
Ratings:
Bra boxar
Lätt att hälla i boxpåsen, men gjorde ett egen påshållare, som jag glömde att köpa till.
Bengt - Created at 2019-08-19 14:45:49
Jässats Universal
Ratings:
Bra
Körde vinberedning 2018. Det blev perfekt.
Bengt - Created at 2019-08-19 14:45:48
Konisk Kork 16/19 x 23
Ratings:
4
Var en som var för liten
Peter - Created at 2019-08-19 08:53:16
Extrapåse 3 liter
Ratings:
Lätt att fylla.
Okej att använda till några liter även om jag naturligtvis missat att de inte går att lagra så länge i.. Men absolut mitt eget fel.
Maria Elisabeth - Created at 2019-08-18 15:27:50
Vinflaska 75 cl Mosel 12-pack
Ratings:
Bra flaskor alltid hela!
Bra som vanligt även om jag inte fick det jag beställt Mosel alltså. Men det funkar bra med de andra flaskorna med;) som blev av Bordeauxtyp. Har köpt båda innan och är supernöjd.
Maria Elisabeth - Created at 2019-08-18 15:27:50

Artiklar 181 till 200 av totalt 8087

per sida