Produktrecensioner

Artiklar 181 till 200 av totalt 8721

per sida
Ekens Vit 7-dagars Bordsvin
Ratings:
Billigt och gott! Definitivt prisvärt!
Är så nöjd med vinet, var första gången jag gjorde vin och fick enbart komplimanger. Lät jäsningen ta lite längre tid, c.a. två veckor, i lite kallare temperatur(15°) och det blev glasklart och mycket gott. Använde er alkoholmätare, mätte alkoholhalten flera gånger och det landade alltid på 14-15% när kolsyran var borta. Bjöd in till fest och alla 20 liter tog slut så ja, köp bara köp.
Hans - Created at 2020-05-11 22:05:16
Maltextrakt, Extra Ljust torkat 500g
Ratings:
Funkar bra
Bra smak starkare.
Johnny Claes - Created at 2020-05-11 18:48:25
Carbonation Drops Coopers
Ratings:
Bra
Lätta att används
Johnny Claes - Created at 2020-05-11 18:48:25
Steriliseringsmedel
Ratings:
Vet ej
Har inte hunnit provat det än.
Johnny Claes - Created at 2020-05-11 18:48:25
Maltextrakt, Ljust humlat 500g
Ratings:
Bra.
Funkar bra som extra malt.
Johnny Claes - Created at 2020-05-11 18:48:25
Coopers Canadian Blonde
Ratings:
Bra som grund.
Lätt att experimentera med
Johnny Claes - Created at 2020-05-11 18:48:24
Chateau 7-dagars Vitt Vin
Ratings:
139
Mycket gott och lättgjort vin! Brukar dock låta det jäsa ut mer än 7dagar för jag tycker det blir bättre. Ca 10 dagar tycker jag är lagom och sedan tar jag långsam klarning som tar två dagar extra.. brukar tycka det är lagom att ge det 12-14 dagar.
Sara Maria - Created at 2020-05-11 17:07:33
Packning till 2-tum Mejerikoppling
Ratings:
Perfekt
Snabb leverans, bra pris och perfekt passform
Kenneth Gustaf - Created at 2020-05-11 09:13:45
Ekens 7-dagars Rosé
Ratings:
10
Mycket bra kvalitet och riktigt god smak
Eva - Created at 2020-05-11 08:45:00
Gräddsifon 0,5 liter Metall
Ratings:
Relativt bra
Patronhållaren har gått sönder efter ungefär två veckor. Det har fastnat metallflis i gängorna på den. Jag har försökt att få ut det men det är nästintill omöjligt.
Albin Erik - Created at 2020-05-11 08:31:02
Patroner till Gräddsifoner 10-p
Ratings:
Finemang
Bra
Albin Erik - Created at 2020-05-11 08:31:02
Hallertau Blanc Pellets 100 g
Ratings:
god och frisk
God frisk humle som jag hade i en amber ale. astilig smak.
Christer - Created at 2020-05-10 17:07:00
Aktivt kol PGW 20x40.  10 liter
Ratings:
Bästa kolet
Renar bra o perfect för egnen byggda renings anläggningar. Ger väldigt bra resultat och dammar lite.
Axel Per-Olov - Created at 2020-05-10 10:53:36
Ekens Turbo 6
Ratings:
Bästa 6 Kg Turbon
Börjar att jäsa fort o jäser ut snabbt.
Axel Per-Olov - Created at 2020-05-10 10:48:12
Deliciou Original Bacon 55 gr
Ratings:
För svag baconsmak. För högt pris.
Baconsmaken var inte speciellt stark så man fick ha ganska mycket på maten. Första gången jag använde kryddan var jag lite försiktig (på hamburgaren) eftersom jag inte visste hur mycket man behövde. Det blev absolut ingen baconsmak. Andra gången hade jag på ganska mycket (kommer inte ihåg vilken maträtt) men tyckte ändå inte att baconsmaken var speciellt framträdande. Lite väl högt pris på en krydda.
Carina - Created at 2020-05-10 10:01:35
Vinfabrik för egna frukter
Ratings:
Bra
Bra grejer, fungerade som väntat! Dock var häverten inte tät och kunde därför inte suga :(
Hannah - Created at 2020-05-09 15:44:40
Prestige Likör 45 Fyllupp
Ratings:
Smakar bra!
Har inte druckit originalet så mycket men denna var god. Gjorde en drink på Likör 45, lite vaniljvodka och mjölk. Blev supergod!
Jens Henrik - Created at 2020-05-09 06:21:40
Strands Rom Jamaica Vit
Ratings:
Bästa essansen!
Jag har provat lite olika rom-essenser men denna är absoluta favoriten. Funkar jättebra till olika daquaris men favoriten är att blanda med Schweppes Mojitoläsk. I med en limeklyfta och lite mynta.
Jens Henrik - Created at 2020-05-09 06:21:40
Coopers 86 days Pilsner
Ratings:
jag har ej smakat då det tar lite tid innan den är klar
är förväntansfull !
johnny - Created at 2020-05-08 12:16:08
Häverthållare
Ratings:
bra
gör det den ska
johnny - Created at 2020-05-08 12:16:08

Artiklar 181 till 200 av totalt 8721

per sida