Produktrecensioner

Artiklar 41 till 60 av totalt 8591

per sida
MJ New Zealand Golden Ale
Ratings:
10
Mycket god
uwe - Created at 2020-05-14 17:34:18
Prestige X Mörk Jamaica Rom
Ratings:
10
Ett måste
Paul Michal - Created at 2020-05-13 05:32:16
Chateau 7-dagars Rött Vin
Ratings:
5/5
Enkelt och snabbt att brygga, ett väldigt prisvärt vin.
Petra Anna Christel - Created at 2020-05-12 22:30:14
MJ New Zealand APA
Ratings:
Under bryggning för mango och annanas
Vi testar att dela en sats i två med den här, gemensamt är 2x 500 g spraymalt, kokas med 40g summit i 10 min, sen 30g amarillo i 10 min sen dela i två kärl kärl ett tillsatte vi annans juice och us05 jäst, i det andra kärlet us 05 jäst och dag 5 tillsatte vi 1,5 kg mangopuré. det kommer att ta ca 10 dagar till innan tappning.
Per - Created at 2020-05-12 15:31:26
St Peter's IPA
Ratings:
bra bas till vår amarillo
Vi jobbad upp den med 1x500g extra light spraymalt, 30 g summit, 30 g simco och slutligen torrhumling med 100 g amarillo och 30 g smico. jäst us 05. doftar helt underbart
Per - Created at 2020-05-12 15:26:57
Muntons Continental Lager
Ratings:
bra lager om man jobbar lite med jäst och humle
Vi bryggde den här med att värma 3 liter vatten, 2x 500g light spraymalt. Sen kokade vi med 50g Tettnanger i 8 minuter, silade av tillsatte vatten och bohemian lager m84. Startade jäsning i två dagar i 20 grader och sen fick den jäsa i 13 grader i 25 dagar. Torrhumling dag 19 20 g summit och 30 g Tettnanger. Blev helt ok.
Per - Created at 2020-05-12 15:23:44
Vin-o-meter
Ratings:
2x5 stjärnigt
Vin-o-metern nu provad på hemgjort s.k. fönstervin på körsbär enl. ett gammalt recept. Utslag 17% - TOPPEN!
Margareta - Created at 2020-05-12 14:07:41
Humle Azacca Pellets 100 g
Ratings:
Superb!
En otroligt häftig humle som ger mycket citrus och tropisk frukt smak. Kommer bli ett av mina framtida standard humle för en riktigt fruktigt ipa eller apa
Fredrik - Created at 2020-05-12 09:36:14
Prestige Amerikansk Vodka
Ratings:
100
Kanon
Christer - Created at 2020-05-12 07:34:29
Prestige Swedish Vodka
Ratings:
100
Kanon
Christer - Created at 2020-05-12 07:34:28
Ekens Vit 7-dagars Bordsvin
Ratings:
Billigt och gott! Definitivt prisvärt!
Är så nöjd med vinet, var första gången jag gjorde vin och fick enbart komplimanger. Lät jäsningen ta lite längre tid, c.a. två veckor, i lite kallare temperatur(15°) och det blev glasklart och mycket gott. Använde er alkoholmätare, mätte alkoholhalten flera gånger och det landade alltid på 14-15% när kolsyran var borta. Bjöd in till fest och alla 20 liter tog slut så ja, köp bara köp.
Hans - Created at 2020-05-11 22:05:16
Maltextrakt, Extra Ljust torkat 500g
Ratings:
Funkar bra
Bra smak starkare.
Johnny Claes - Created at 2020-05-11 18:48:25
Carbonation Drops Coopers
Ratings:
Bra
Lätta att används
Johnny Claes - Created at 2020-05-11 18:48:25
Steriliseringsmedel
Ratings:
Vet ej
Har inte hunnit provat det än.
Johnny Claes - Created at 2020-05-11 18:48:25
Maltextrakt, Ljust humlat 500g
Ratings:
Bra.
Funkar bra som extra malt.
Johnny Claes - Created at 2020-05-11 18:48:25
Coopers Canadian Blonde
Ratings:
Bra som grund.
Lätt att experimentera med
Johnny Claes - Created at 2020-05-11 18:48:24
Chateau 7-dagars Vitt Vin
Ratings:
139
Mycket gott och lättgjort vin! Brukar dock låta det jäsa ut mer än 7dagar för jag tycker det blir bättre. Ca 10 dagar tycker jag är lagom och sedan tar jag långsam klarning som tar två dagar extra.. brukar tycka det är lagom att ge det 12-14 dagar.
Sara Maria - Created at 2020-05-11 17:07:33
Packning till 2-tum Mejerikoppling
Ratings:
Perfekt
Snabb leverans, bra pris och perfekt passform
Kenneth Gustaf - Created at 2020-05-11 09:13:45
Ekens 7-dagars Rosé
Ratings:
10
Mycket bra kvalitet och riktigt god smak
Eva - Created at 2020-05-11 08:45:00
Gräddsifon 0,5 liter Metall
Ratings:
Relativt bra
Patronhållaren har gått sönder efter ungefär två veckor. Det har fastnat metallflis i gängorna på den. Jag har försökt att få ut det men det är nästintill omöjligt.
Albin Erik - Created at 2020-05-11 08:31:02

Artiklar 41 till 60 av totalt 8591

per sida