På grund av tekniska problem, så kan din order komma lite senare än vanligt. Var inte orolig, vi jobbar för högtyck.

Produktrecensioner

Artiklar 41 till 60 av totalt 8087

per sida
Ölkapsyler Gul 250-pack
Ratings:
Bra
Enkel aptering
Jan Uno - Created at 2019-10-15 06:20:12
Coopers Family Secret Amber Ale
Ratings:
Bra
Enkelt och bra recept för att få ett gott öl. Tillsätt lite malt och lite mer socker samt komplettera med jäst för säker start.
Jan Uno - Created at 2019-10-15 06:20:11
Ölflaska PET 50 cl 20-pack
Ratings:
Bra över lag
Snabb leverans, bra produkt. lite dyr
Mats - Created at 2019-10-15 06:00:55
Vin-o-meter
Ratings:
bra
helt ok
Anette - Created at 2019-10-14 21:53:58
Hävert
Ratings:
bra
helt ok
Anette - Created at 2019-10-14 21:53:57
Ölsejdel 1 liter
Ratings:
toppenbetyg
Hej jag har invigt glaset me bla Löwenbräu × 2 o de va en höjdare till glad..dock va de en litenliten spricka högst upp där man sätter munnen mot men de gör inget för min del eftersom priset på sejdeln va mkt bra..defekten kom nog under transport.. köper nog ölstövel nästa gång hos er :)
Magnus - Created at 2019-10-14 14:46:01
Bryggsocker 3 kg
Ratings:
Nöjd
Nöjd
Siv Ann-Christin - Created at 2019-10-14 12:49:13
Jäsrör
Ratings:
Nöjd
Nöjd
Siv Ann-Christin - Created at 2019-10-14 12:49:13
Lilla Jäskitet
Ratings:
Nöjd
Nöjd
Siv Ann-Christin - Created at 2019-10-14 12:49:12
Ekens Cabernet Sauvignon 8,5 kg
Ratings:
Ny test
Nu var jag inte så otålig som i förra testet, dvs börja dricka av det så fort det enligt specikationerna "var klart". Jag tog mindre vatten, enligt någon här nedan i kommentarerna. Lät det jäsa i fyra veckor. Tappade om till ny hink och tillsatte de resterande påsarna. Sedan tog jag inte det där med att skaka ut kolsyran alltför mycket seriöst, för locken nästan exploderar när du gör det och det rinner ut på golvet. Jag gjorde det ett par gånger. Istället lät jag hinken stå en månad så att kolsyran skulle hitta ut av sig själv. Och, det blev ett av de godaste viner jag någon druckit. Denna sats rekommenderas skarpt och jag har redan beställt en ny :) Men ha inte för bråttom, ta ut svängarna lite från vad instruktion säger dig. Låt det jäsa lite längre, men framför allt.. låt det lagra minst en månad, och du har ett toppvin. Och med tanke på att en 3 liters box av samma vin på Systemet kostar 219, så får du väldigt mycket vin för pengarna.
Göran - Created at 2019-10-12 15:09:05
Muntons Autumn Blush Cider
Ratings:
Trots man är en fuckup så blev det gott
Första bryggningen invigde jag med denna. Jag gjorde nog allt fel, Min Tilt2 hydrometer hade jag inte kalibrerat rätt, enorma problem med att hålla nere temperaturen. Nu har jag en ny sats igång och nu vet jag att min Tilt2 är rätt och jag har kört lite vatten kemi. Mitt vatten har PH8 idealet är 4,5 till 5,5 och jag har fått net mitt till 5 med lite kemikalier. Det ska bli spännande och se hur den här rundan blir.
Mikael - Created at 2019-10-11 15:53:30
Prestige Körsbärsvodka
Ratings:
Helt ok!
Blandade denna enligt instruktionerna. Minskade dock lite på sockret för att inte göra den allt för sötsliskig. Resultatet blev en sötare vodka med helt ok smak av körsbär. Värt att notera är att körsbärssmaken är helt klart märkbar men inte dominant. Kanske dubbla mängder essens skulle göra susen? Serveras väl kyld!
Leon S - Created at 2019-10-08 18:17:15
Strands Smoked Whisky
Ratings:
Väldigt bra produkt
Bästa whiskyessens som jag har provat. Ger verkligen naturtrogen röksmak.
Marcus - Created at 2019-10-08 14:52:52
Prestige X Mörk Jamaica Rom
Ratings:
Se nedan
Jag känner till produkten och vet att den är mycket god. Kul att ni intresserar er för kunden men ni är lite för mycket "på". Det räcker nu. Jag köper när jag har behov och återkommer då.
lars - Created at 2019-10-08 14:37:35
Willes 8 kg Turbo
Ratings:
4,5
Klockren. Jäsningen kom igång på en gång .vet inte om jag når 20% men inte långt ifrån . Har lite för kallt , ca 18 grader
michael - Created at 2019-10-07 19:15:26
Coopers Real Ale
Ratings:
Full pott!
Super gott och snabbt att få klart????????
Susanne - Created at 2019-10-07 17:27:21
Chateau 7-dagars Rött Vin
Ratings:
12 stjärnor!
Ett mycket prisvärt, snabbt och välsmakande vin! En favorit????????
Susanne - Created at 2019-10-07 17:27:20
Packning till kolren.rör
Ratings:
8
Kanon
Patrik - Created at 2019-10-07 11:32:47
Guld-Turbo, 50-pack
Ratings:
10
Skitbra helt enkelt
Patrik - Created at 2019-10-07 11:32:47
Aktivt kol PGW 20x40.  12.5 kg
Ratings:
10
Riktigt bra kol
Patrik - Created at 2019-10-07 11:32:47

Artiklar 41 till 60 av totalt 8087

per sida