Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. För att följa det nya direktivet om e-integritet, behöver vi be om ditt medgivande att sätta cookies. Läs mer.
Kundrecensioner
Snabb leverans
Beställde en söndag och på måndag hade jag materialet. Denna frågan kommer efter två veckor och man förmodar jag redan börjat använda vinet! Nej, det har jag inte, kom igen om ca 6 veckor! Men jag har köpt åtskilliga vinsatser från PGW och Ekens 8,5 kg är de absolut bästa och bland dem är Zinfandel. Upptäcker nu att en av de två staserna är Cabernet Suavignon, antingen har jag beställt fel eller så har ni levererat fel. Men det spelar ingen större roll, det var länge sedan jag provade Cabernet.
Att göra vin med dessa satser är mycket lätt. Man blandar till musten så det blir ca 23 lit, strör jästen över i ett tunt lager, lika så med ekspånen. Så låter man det stå minst 6 veckor. Rör inte om, men kolla om vinet har klarnat. Lyft upp locket när det slutat jäsa så kolsyran kan avdunsta.När vinet är klart, tappa upp det! Vinet kan drickas med en gång och är så gott att det inte är någon risk för angrepp av olika slag. Det tar slut innan!Publicerad
Gunther
Kanonbra produkkt med mycket bra kvalitet!
Men tyvärr fick jag inte alla deta ljer endast
t tapppkranPublicerad
Ekens rose
7 dagar!!!! Känns lite tveksamt.
Mitt slutade jäsa efter 5 veckor.
Alkoholhalt ca 11% testade lite, aningen sött.
Polaren gjorde samma rose och klagade på att det var för surt ! ?
Tror och hoppas att det kan bli bra efter klarning och fått stå kallt ett tag.Publicerad
Borde säljas som en 12 liter
Besviken på att den bara är på 12 liter. Man fyller ju aldrig hinken fullt upp! Borde säljas som en 12 liters hinkPublicerad
En superb yoghurtkultur som fungerar utmärkt!
Mad Millie är en superb yoghurtkultur som fungerar alldeles utmärkt! Vi är inne på vår tredje omgång och det blir mycket fint. Vi använder 1 liter sojamjölk utan socker och får 8 burkar yoghurt som vi smaksätter på olika vis med banan eller vanilj. Det går inte så bra att använda havremjölk, vi vet inte riktigt varför. Men så länge det är soja går det utmärkt bra och är välsmakande, inte surt som i industri-yoghurt. Den sista burken av yoghurt återanvänder vi som starter för nästa odling av yoghurt och det går väldigt bra. Vi är mycket glada för att kunna göra yoghurten själva, vi gör den i en liten 8-burkarsmaskin och det tar ca 8 timmar att få det färdigt, sedan är det bara in i kylen direkt.Publicerad