Ekens Lantvin, Röd Vinsats

Rating:
82 % of 100
I lager Vikt: 7 kg
SKU
V731
Snabb överblick

Ekens Lantvin, Röd Vinsats

296 kr
 

Garanterad och trygg e-handel

Ekens Lantvin, Röd Vinsats är en produkt som passar perfekt för den som vill brygga sitt eget goda rödvin hemma. Behållaren består av 5 liter koncentrat gjort av druvsaft som håller högsta möjliga kvalitet. Efter bryggning ger koncentratet omkring 20 till 23 liter färdigt rödvin som är klart att dricka efter tre till fyra veckor.

Ekens Lantvin, Röd Vinsats ger ett klassiskt och välsmakande rödvin. Vinsatsen är enkel att använda och passar bra för både den som är van att brygga hemma som för den som är en komplett nybörjare och vill prova hembryggning.

Rödvinet från Ekens Lantvin, Röd Vinsats är ett smakrikt och fylligt lantvin som passar väldigt bra att servera till många olika typer av maträtter. Känslan av att tillverka sitt alldeles egna röda lantvin och sedan hälla upp det på fredagskvällen är helt fantastisk!

Ett klassiskt lantvin

Ekens Lantvin, Röd Vinsats består av ett koncentrat gjort på druvsaft som håller hög kvalitet. Koncentratet ger ett klassiskt lantvin som har fylliga toner och en lätt fruktig smak. Vinsatsen är verkligen prisvärd då den ger en större mängd färdigt vin jämfört med konkurrerande vinsatser i samma prisklass.

Att brygga sitt eget lantvin och sedan invänta den tid det tar för drycken att bli klar, vilket är omkring tre till fyra veckor, är något som många tycker är väldigt spännande. Känslan när drycken är klar och man äntligen kan avnjuta det lantvin man tillverkat själv är fantastisk. Att bjuda på hembryggt vin är också ett säkert sätt att imponera på middagsgästerna!

När du beställer denna vinsats, eller någon annan vinsats från Eken, så medföljer alltid en komplett jässats.

Ger 20-23 liter färdigt rosévin

Bra att veta om Ekens Lantvin, Röd Vinsats:

  • Innehåller 5 liter koncentrerad druvsaft
  • Ger 20-23 liter färdigt vin
  • Redo att serveras efter tre till fyra veckor 
  • En komplett jässats medföljer
4.1
Rating:
82% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Ekens Lantvin, Röd Vinsats
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris