Kundrecensioner

  1. Mycket nöjd!

    80%
    Klart godkänt!
    Jag lät vinet jäsa ut en vecka längre än rekomederat, nu på flaska och ska lagras några månader. Men man måste ju prova reda nu...god doft, och mycket trevlig smak. Tummen upp!

    Recension av J-P

    Publicerad

  2. 10-Oct

    100%
    Toppen!

    Recension av Anders

    Publicerad

  3. 10 stjärnor

    100%
    Prisvärt kit med det man behöver för att göra vin med bra instruktioner och recept. Mycket bra.

    Recension av Hans

    Publicerad

  4. Hyfsat bra

    90%
    Bra kvalitet på de mesta men sughäverten var inte bra. Avstängningen tätade inte så vinet fortsatte att smårinna. Man får ta till en extra klämma för att få tätt. Sedan vore det önskvärt med ett mätglas till provaren. I övrigt ganska ok.

    Recension av Karl-Johan

    Publicerad

  5. ok

    100%
    Bra

    Recension av Bengt

    Publicerad

  6. ok

    100%
    Bra

    Recension av Bengt

    Publicerad

  7. ok

    100%
    ok

    Recension av Bengt

    Publicerad

  8. ok

    100%
    Bra

    Recension av Bengt

    Publicerad

  9. Mycket bra

    100%
    En komplett jässats även för nybörjare

    Recension av Hans Vilhelm

    Publicerad

  10. Bra

    100%
    Jag har kört detta vin, både rött och vitt, alldeles utmärkt.
    Jag kör 4 kilo socker och låter det jäsa tills det inte kommer en enda bubbla, tar ca 14 dagar i 23 grader, som rummet är.
    Efter att det slutat jäsa använde jag en hålslev när jag tillsatt jässtoppet och rör runt och plaskar som fan i ca 4 minuter sen häller jag i första påsen klarningsmedel, sen rörs det om i ca 4 minuter till så all kolsyra är borta.
    Efter 2-3 timmaråker den sista påsen i, och hålsleven får göra sitt jobb igen i ca 4 minuter.
    Ställer hinken på en hylla sådan kommer upp en bit.
    Jag låter vinet klarna i 4 dygn sen tappar jag om det i en tom hink och det får stå iytterligare ett dygn, sen är det bara att fylla på flaskorna.
    Blir jätte gott om man bara låter det ta sin tid.

    Recension av Mikael

    Publicerad

Visa per sida