Kundrecensioner
Inga konstigheter - Gör jobbet
Bra kvalitet med rejäla handtag på kärlen. Bag in boxarna var väldigt smidiga att fylla genom att med viss kraft dra ur den svarta kranen, fylla på, och sedan trycka dit kranen igen. Ett extra jäsrör hade varit önskvärt dock.Publicerad
Prisvärt
Jäste från ca 80-85 grader ner till -15 på ca fyra dygn (vilket innebär ca 13 %) , vilket naturligtvis resulterade i ett mycket torrt vin så viss eftersötning är att rekommendera om man jäser ut allt socker. Tänkte emellertid främst använda detta vin till spitzers under sommaren varför jag inte brydde mig om att eftersöta eftersom läsk ändå är toksöt.Publicerad
Fyra
Det här med 24 timmar håller inte för mej. Med 8 kilo socker tar det i 25 graders värme ca 10-12 dagar. Men jag får ut cirka 10 liter 42 procentigt.Publicerad
10 poäng
Ett utmärkt vin till utmärkt pris.
Klart prisvärt och välsmakande. Låt det jäsa ut ordentligt, 7 dagar räcker inte.
Rekommenderas varmt.Publicerad
10 poäng
Ett utmärkt vin till utmärkt pris.
Klart prisvärt och välsmakande. Låt det jäsa ut ordentligt, 7 dagar räcker inte.
Rekommenderas varmt.Publicerad
Som vanligt snabb och god service.
Som vanligt snabb och god service. Ett gott vin.Publicerad
Ej värt...
Har nu testat detta bryggsocker. Skillnaden att använda vanligt socker eller detta druvsocker är minst sagt marginell. Håller man en jämn jästemperatur, doppvärmare, så kortas tiden med en dag ungefär. Det är väl kanske enda fördelen?. Man får ingen större skillnad i smaken heller. Jag kan inte märka något annat än en rätt betydande prisskillnad.
Jag har gjort många satser under årens lopp så jag går faktiskt tillbaka till vanligt socker.Publicerad






