Kundrecensioner
Perfekt jäst
börjar jäsa nästan direkt och jäste nästan klart på 5 dagar med 7 kg socker bara enstaka bubblor kvar nu efter exakt 5dygns jäsning skall dock låta det jäsa iaf 12-36 timmar till för att då se om det ens kommer någon bubbla så helt klart godkänd ! Tycker denna jäst är den bästa jästen som finns just nu ! Kommer definitivt köpa igen :)Publicerad
Som i Provence
Väldigt gott med bra förhållande mellan sötma och syrlighet. Smakar lite som en provensalsk "gris".
Rekommenderar att man inte tillsätter något socker efter jäsningen.Publicerad
Söker för referens valueone1600
Lagrade 16 månader efter att ha jäst ut en sats (använde ej jäs stopp eller klarning)
resultatet blev ett otroligt gott vin, bättre än det Amarone jag köpte på bolaget!
Men ska lagras, samt gjorde en mer koncentrerad sats (18 L)Publicerad
Söker för referens valueone1600
Satte satsen som totalt 18 liter (under rekommenderat) lät jäsa ut och skippade jäs stopp samt klarningsmedel
lagrade vinet i glasflaskor med kork ca 16 månader och fick ett vin som smakade bättre än Amarone!Publicerad
grrrrr
rena skräpet, slangen är alldeles för mjuk/ vek vilket gör att trycket försvinnerPublicerad
Söker för referens valueone1600
Köpte vinsatsen och använde någon liter mindre vatten än lägsta i recommendationen, lagrade vinet i 16 månader temp ca 12-16 grader, fantastiskt resultatPublicerad
Bra vin
Jag brukar köpa Ekens röda vin men nu när det finns Rosé som jag älskar så slog jag till direkt. Makalöst att man kan få ett såhär bra vin på bara 7 dagar. 20 liter vin för 153 kronor är ju som hittat. Jag har provat andra märken men Ekens viner är absolut bäst. En eloge till Ekens.Publicerad
helv eete
Ture han drog en snabbjocke på min göst när jag sxkulle göra cidder din fet a kossaPublicerad
Persikovin
Det blir säkert ett bra vin men det hade varit bra om det fanns med en beskrivning om hur man gör. Finns inte på nätet heller.Publicerad








