Kundrecensioner
Gör sitt jobb, men den är av plast
Ok, den gör sitt jobb. Den är billig och håller nog inte i evighet. Mitt råd är att köpa fler så att du är säker på att ha en när det är dags för buteljering. Om du har fler kan du dessutom slakta en och skarva om du behöver ett längre rör. Jag har tyska 2-litersflaskor med bygelkork där den inte fungerar, men om jag skarvar med en till så fungerar det utmärkt. Inga problem än så länge. De fungerar som de ska.Publicerad
Bra kvalitet, stabil och tät
Kanonhink, stadig, håller tätt, går att lyfta med 23 l. i hinken. Om du lyfter den, sätt på locket på jäskorken, så slipper du att vattnet i korken sugs in i hinken. Alla packningar håller tätt. Kranen funkar bra, komplettera med en självhäftande termometer så har du ett komplett jäskärl.Publicerad
Mango
Jättegod cider. Inte fullt så söt som bolagets cider. Passar oss utmärkty.
Har aldrig misslyckats med mangrove jacks grejer.Publicerad
Gott
Jag har inte så bråttom, så jag låter det jäsa ut helt av sig självt. Tappar om vinet, sen får det stå cirka 14 dagar och då börjar det klarna och jag tappar om igen och väntar tills det klarnat helt, kolsyran försvinner sakta men säkert av sig självt. Jag använder inte något annat än jästen i paketet. Det tar lite extra tid om du struntar i stopp- och klarningsmede men det är det värtl. Kör två eller flera hinkar i olika faser så har du alltid ett gott vin att bjuda på. Jag jäser i hink, för det är så lätt att göra rent. Men om jag vill lagra så är glasdamejanne att föredra. Jag är supernöjd med den här vinsatsen.Publicerad
22-03-2022
efter två veckors jäsning och två veckors vila en smakrikt sällskapsvin.Publicerad
.
Enkel att använda, behövs lite kraft att trycka i men inget som är speciellt jobbigt. Pgw levererar som vanligtPublicerad
Bra kvalitet
Börjar jäsa efter 7-8 minuter 7kg socker är klart på 6-7 dar med mycket bra kvalitet och lite biprodukterPublicerad
Klart godkänd
Bra efter 4 veckor i kylen. Mycket torr och med 1,5 kg bryggsocker fick jag runt 6,5%Publicerad
Väldigt bra
Nu kört detta vin säkert 5-6 satser. Använder 4 kg strösocker och fyller på så att man erhåller ca 23-24 liter vin. Vill man jäsa ut vinet nästan helt tar det 7-9 dagar för mig, 2 dagar för OK klarning. Ju längre det får stå, i jäskärl med bottensats, ju bättre blir det. Smakar som vilket boxvin som helst under 300:-.Publicerad










