Kundrecensioner

  1. Bra!

    100%
    Väldigt prisvärt och betydligt billigare än att handla på systemet. Räkna dock med att tar kommer ta längre än 7 dagar om du vill jäsa ut det mera. Nästa gång ska jag även ha i extra socker, då alkoholhalten kan förbättras. Smakar bra också.

    MVH
    Ville Hietanen
    ProphecyFilm.com

    P.S.
    Kom ihåg att leva livet väl, att göra väl mot fattiga och utsatta, att du sprider kärlek, glädje och vänskap mot alla, speciellt de behövande, och att du tänker väl om alla, även dina ovänner, för om du gör detta så ska du få härlig belöning av Gud i det nästa livet - där vi även ska möta våra nära och kära igen samt även alla andra brödrar och systrar som någonsin levat!

    Recension av Ville Veikko

    Publicerad

  2. Bra!

    100%
    Fungerar precis som det ska till ett bra pris. Dock var instruktionerna inte de bästa för nybörjare, men efter en lite googlande och video tittande, gick mina osäkerheter bort.

    För dom som undrar eller oroar sig om någonting, så kan jag själv klargöra vad jag själv undrade över.

    1. Det gör det inget om vattnet går över gränsen på ena sidan av jäsröret, för vattnet kommer röra på sig när du stänger hinken och det kommer tryck från innehållet. Därför kommer vattnet inte stanna kvar som du hällde det originellt.

    2. Jäsmätaren fungerar inte som en termometer, utan den skall doppas ned i innehållet så det finns plats mellan botten och dens flytande. Där den avstannar, räknas värdet ifrån, så om den flyter på 40 är detta alltså nuvarande värdet. För att vara färdigt ska det ligga på runt +5 till -5. Men om du låter vinet jäsa ut helt, så är en mätning inte ens helt nödvändig utan du kan bara eftersockra som du känner passar dig om det är för torrt. Att låta jäsa ut helt ökar ju även alkoholhalten.

    3. Du behöver inte 2 hinkar för att brygga eget vin, iaf inte för de vinsorterna som säljs här i denna butik, eftersom du inte behöver flytta över innehållet till en annan hink (eller behållare) innan jässtopet eller klarningsmedlet ska hällas i.

    4. Använd inte vanligt strösocker har jag läst för att jäsa med, utan köp riktigt rent socker som denna butik säljer utan de tillsatserna som finns i det vanliga strösockret. Men när man eftersötar efter jäsningen är färdig, går det bra med strösocker. (Andra kanske gillar att använda strösocker, jag har inte läst att det skulle vara farligt eller något problem, utan var mer rekommenderat att använda rent socker.)

    5. Öppna hinken så lite som möjligt under jäsningen, eftersom att öppna hinken stannar av jäsningen eller kan föra in möjliga bakterier. Även om det är liten risk för att detta ska hända, blir det bättre av att öppna så lite som möjligt, eftersom jäsningsprocessen kan komma att stannas av längre perioder efter varje gång du öppnat den. Häll inte heller i saft i slutet av jäsningen, eftersom när jag gjorde detta, jäsningsprocessen avstannade helt! (Dock var jag var ändå uppe på dag 9, men hade tänkt fortsätta kanske 1 dag eller 2, så det gjorde inte så mycket.)

    6. Du behöver inte använda häverten för att föra över drycken till önskad behållare, vad som helst går bra. Men om du använder häverten, tvätta den ordentligt, då den ska vara bland den största boven i dåligt gjort vin, vilket kan förstås, då man inte enkelt kan tvätta en sådan plastslang.

    7. Köp även rengöringsmedel (eller "Steriliseringsmedel" som det heter i denna affären) och använd det efter instruktionerna för att alltid ha rena behållare, rör och flaskor för att minska risken att vinet blir dåligt.

    8. Vinet går att dricka även under jäsningen och efter och måste inte gå igenom alla processer innan man får smaka på det (för mig gick det bra iaf och inga oroningar i magen alls). Men det är rekommenderat att låta det jäsa ut först, eftersom för mycket jäst kan vara känsligt för vissa.

    Det var allt.
    Tack och hej, och må Gud välsigne er!

    MVH
    Ville Hietanen
    ProphecyFilm.com

    P.S.
    Kom ihåg att leva livet väl, att göra väl mot fattiga och utsatta, att du sprider kärlek, glädje och vänskap mot alla, speciellt de behövande, och att du tänker väl om alla, även dina ovänner, för om du gör detta så ska du få härlig belöning av Gud i det nästa livet - där vi även ska möta våra nära och kära igen samt även alla andra brödrar och systrar som någonsin levat!

    Recension av Ville Veikko

    Publicerad

  3. Kvalité

    100%
    En Braumeister är alltid en både rolig och trygg uppgradering. (Även om det är mycket pengar)
    Nu brygger jag på 50L äntligen!

    Recension av Ante

    Publicerad

  4. Mycket bra!

    100%
    Denna rekommendera jag gärna, redan beställt en till.

    Recension av Steffo

    Publicerad

  5. Helt kass!

    30%
    Jäste inte

    Recension av Mattias Jakobsson

    Publicerad

  6. Jättebra

    90%
    Super trevligt bordsvin till ett super bra pris.
    Har köpt denna vid ett flertal tillfälle och har alltid blivit nöjd med resultatet.
    Dem senaste gångerna har jag inte haft i allt socker på en gång utan börjar med cirka hälften.
    Tillsätter resterande socker efter 2-3 dagar.
    Då får man en något längre och mjukare jäsning vilket jag upplever ger ett bättre resultat.
    Skippar gärna jäststoppen och låter det jäsa fullt ut.
    Efter 14-dagar har du ett friskt och gott vin som bara blir godare med tiden.

    Rekommenderas

    Recension av Filip

    Publicerad

  7. 10

    100%
    bra

    Recension av jan -

    Publicerad

  8. 10

    100%
    bra

    Recension av jan -

    Publicerad

  9. Bra produkt

    90%
    Snabb Leverens och bra produkt

    Recension av Carina

    Publicerad

  10. kanonbra

    100%
    Stadig hylsa, bra filter

    Recension av Britt-Marie

    Publicerad

Visa per sida