Kundrecensioner

  1. Helt ok

    90%
    Fungerar utmärkt som bas till en IPA. Se till att släng jästen och köp en vettig jäst istället.

    Recension av STFM

    Publicerad

  2. Bra

    80%
    Bra erbjudande och jag känner mig nöjd.
    Jag återkommer gärna.

    Recension av Inger

    Publicerad

  3. ⭐⭐⭐⭐⭐

    100%
    Mycket bra och prisvärt vin, kan verkligen rekommenderas⭐⭐⭐⭐⭐

    Recension av Britt-Marie

    Publicerad

  4. 119:-

    90%
    Läste fel å använde 4kg vanligt socker. Löste det med två dagars längre jästid. Vinet är utmärk och blir ännu bättre med några veckors lagring. kristall klart och absolut ingen smak av jäst. Rekommenderar!

    Recension av Mats

    Publicerad

  5. 3 *

    60%
    Chateau 7-dagars, jäste längre än 7 dagar, vinet smakar bra!

    Recension av Åke

    Publicerad

  6. Fungerar

    80%
    Stora jäskitet Öl fungerar för ändamålet.

    Recension av Tommy

    Publicerad

  7. Frågan är för tidigt ställd.

    20%
    Först och främst tar det minst en månad innan vinet är klart att tappa på flaska. Därefter tänker jag till att börja med lagra vinet minst sex månader. Eftersom det normalt brukar bli bättre efter fortsatt lagring lär jag inte ha någon klar uppfattning förrän om ett år eller två.

    Recension av Lennart

    Publicerad

  8. Suverän vinjäst till vita viner

    100%
    Helt klockren vinjäst detta.Gjorde förra hösten (2014) en sats mousserande vin på äpple & päron-Rättare sagt hade hoppats på att det skulle bli mousserande av typen Champange.Eftersom vinet han jäsa ut allt för snabbt,så blev det ett suveränt och heltorrt vitt vin på c:a 12% (volym). I början så smakade det äpple/päron,men ju mer vinet lagrades destå mindre fruktsmat blev det= torrare Eftersom jag inte har tilsatt någon extra bisulfit(jässtopp) så kommer vintet av sig självt att efterjäsa. Ger inte heller någon bismak/beska som vissa andra jästkulturer tenderar att ge. Dock som med alla typer av färskjäster så är nackdelen att förvara dem rätt,och alltid fråga i butiken hur pass gammal jästen är. Jag hade turen att få tag i fäskjäst.Kom oxså ihåg att göra förkultur(så att jästen får bästa tänkbara start). När jag gjorde förkultur så vart det lite av en raketstart detta(på ett par timmar så trycktes skummet upp).Förkultur= Ett par tsk. fruktsocker(druvsocker som det egentligen heter.Går lika bra med tablettform)+jästnärsalt upplöst i fingervarmt vatten.

    Recension av Filip

    Publicerad

  9. Mycket bra

    90%
    Ett neutralt och gott vin när man kylt ner vinet i kylskåpet. Har också bjudit flera personer som inte anat att det var hembryggt. Alltså ett gott betyg.

    Recension av Hans

    Publicerad

  10. Bra :-)

    100%
    Den gör vad den ska - har ännu inte hunnit smaka slutprodukten.

    Recension av Jenny Elisabet Ancella

    Publicerad

Visa per sida