Kundrecensioner

  1. 10

    100%
    Den är den godaste essensen om man jämför den med strands

    Recension av Gunnel Monica

    Publicerad

  2. 10

    100%
    Det är den godaste essensen av triple sec om man jämför den med prestige

    Recension av Gunnel Monica

    Publicerad

  3. 10

    100%
    ok

    Recension av Tommy

    Publicerad

  4. 10

    100%
    ok

    Recension av Tommy

    Publicerad

  5. Bra

    100%
    Passar perfekt i min gamla gjutjärnsavloppsbrunn istället för skruvpluggen till ett mycket rimligt pris

    Recension av Sven Anders

    Publicerad

  6. Bättre smak än förväntat

    80%
    Behövde jäsa längre än tio dagar, sötare än vad jag trodde men för att vara första gången så blev jag positivt överraskad

    Recension av 1:a gången

    Publicerad

  7. Låta vinet bli färdigt innan recension......

    100%
    Samma vin vid ett tidigare tillfälle : Mycket prisvärt !!

    Recension av Lars

    Publicerad

  8. Gott vin

    100%
    Har jäst ut det och det var fantastiskt gott redan efter en månad. Spännande hur det utvecklas !!

    Recension av Per-Ola

    Publicerad

  9. ok

    90%
    ok

    Recension av Per-Ola

    Publicerad

  10. Bästa vinsatsen!

    100%
    Jag har nu provat alla Ekens 8,5 kg vinsatser och Zinfandel är den bästa av dem. Fullt jämförbart med ett boxvin och utmärkt vardagsvin. Jag dock vinet på ett lite annat sätt än vad som anges i beskrivningen. Principen är att störa jäsningen så lite som möjligt och framförallt inte röra om, för då kommer det in en massa syre som oxiderar vinet. Jag blandar ut druvsaften till nånting mellan 21 och 23 liter i en jäshink, strör jästen över, eventuellt ekspån, sätter på locket och så får det stå minst sex veckor. Jag smakar på vinet och om det är kolsyra kvar, känns om det är "spritzig" i smaken, så får det stå. När det är fritt från kolsyra tappar jag upp det och det går faktiskt att dricka från dag 1.

    Recension av Per

    Publicerad

Visa per sida