Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. För att följa det nya direktivet om e-integritet, behöver vi be om ditt medgivande att sätta cookies. Läs mer.
Kundrecensioner
10
Det är den godaste essensen av triple sec om man jämför den med prestigePublicerad
Bra
Passar perfekt i min gamla gjutjärnsavloppsbrunn istället för skruvpluggen till ett mycket rimligt prisPublicerad
Bättre smak än förväntat
Behövde jäsa längre än tio dagar, sötare än vad jag trodde men för att vara första gången så blev jag positivt överraskadPublicerad
Låta vinet bli färdigt innan recension......
Samma vin vid ett tidigare tillfälle : Mycket prisvärt !!Publicerad
Gott vin
Har jäst ut det och det var fantastiskt gott redan efter en månad. Spännande hur det utvecklas !!Publicerad
Bästa vinsatsen!
Jag har nu provat alla Ekens 8,5 kg vinsatser och Zinfandel är den bästa av dem. Fullt jämförbart med ett boxvin och utmärkt vardagsvin. Jag dock vinet på ett lite annat sätt än vad som anges i beskrivningen. Principen är att störa jäsningen så lite som möjligt och framförallt inte röra om, för då kommer det in en massa syre som oxiderar vinet. Jag blandar ut druvsaften till nånting mellan 21 och 23 liter i en jäshink, strör jästen över, eventuellt ekspån, sätter på locket och så får det stå minst sex veckor. Jag smakar på vinet och om det är kolsyra kvar, känns om det är "spritzig" i smaken, så får det stå. När det är fritt från kolsyra tappar jag upp det och det går faktiskt att dricka från dag 1.Publicerad