Kundrecensioner
- Utmärkt. Enkelt. Följde receptet med kolsyrefritt, vilket gav en utmärkt vad jag gissar är en 5%-ig cider utan bottensats. Provade att göra en 1,5 liters PET-flaska med kolsyra och den blev till något som kan liknas vid det mousserande vinet Amadeus. Tyvärr gör bottensatsen och den rikligt sprudlande kolsyran att bottensatsen sprider sig i cidern. Hur man löser detta vet jag inte riktigt.
 Tillsatte inte äppelaromen och den behövs inte alltid. Den kan man tillsätta direkt i flaskan eller glaset med pipett om man vill ha mer smak, ex. när man är förkyld.
 Hej
 Ta gärna kontakt med oss i butikerna, eller i chatten om det dyker upp frågor så hjälper vi dig!
 Mvh
 PGW- Publicerad 
- Mycket prisvärt Följde instruktionerna. Hade aldrig tidigare provat zinfandel men det smakar förträffligt. Frovade häromdagen ett glas Big Zin i Baginbox och det var snarlikt. Druvan är fruktig och smakrik, men vinet har nästan ingen syrlighet. Ev. kan man kanske tillsätta mer vinsyra för smakens skull?- Publicerad 
- Utmärkt! Efter lagring ca 8 veckor har du det perfekta rosévinet- Publicerad 
- 4 Jag är nöjd. Torrjästen tycker jag alltid är lite seg, men jag brukar tillsätta min egen jäst och då brukar det gå bättre. Alltså det funkar med jästen som hänger med, men hela satsen jäser ut mycket bättre när jag tillsätter min egen.
 Kort och gott, tack för en bra produkt, bra pris och bra service.- Publicerad 
- 4 Jag är nöjd. Torrjästen tycker jag alltid är lite seg, men jag brukar tillsätta min egen jäst och då brukar det gå bättre. Alltså det funkar med jästen som hänger med, men hela satsen jäser ut mycket bättre när jag tillsätter min egen.
 Kort och gott, tack för en bra produkt, bra pris och bra service.- Publicerad 










