Produktrecensioner

Artiklar 21 till 40 av totalt 8087

per sida
Vinjäst Edelmans Tarragona
Ratings:
3
Kort datum, dec 2019, brukar dela dosen på 2 år, går nog ändå.
Dan - Created at 2019-10-18 17:42:06
Coopers Irish Stout
Ratings:
3
Ej provad än, blir nog bra.
Dan - Created at 2019-10-18 17:42:05
Vinjäst Edelmans Malaga
Ratings:
3
Kort datum, dec 2019, brukar dela dosen på 2 år, går nog ändå.
Dan - Created at 2019-10-18 17:42:05
Vin-o-meter
Ratings:
ok
lätt
Anette - Created at 2019-10-17 09:01:44
BB Bulldog Cider Jordgubb Lime
Ratings:
k
jag saknar att det inte finna svenska instruktion bok . jag är dålig på engelska annars så hade jag inte köpt den
Anette - Created at 2019-10-17 09:01:44
Hävert
Ratings:
ok
lätt
Anette - Created at 2019-10-17 09:01:43
Gallonflaska
Ratings:
Nöjd
Perfekt när man ska göra små bryggningar!
Lasse - Created at 2019-10-16 17:59:02
Jässats - PGW:s Mjöd
Ratings:
Helt ok!
Som nybörjare så hade det varit bra om det fanns med ett recept med i förpackningen, alla andra instruktioner fanns ju med!? Men produkten får ändå en tumme upp...
Lasse - Created at 2019-10-16 17:54:57
Skärmaskin för Råtobak Metall
Ratings:
8
Perfekt för min tobak att mala med
Marie Mabel Jean - Created at 2019-10-16 15:24:27
Coopers Mexican Cerveza
Ratings:
Impad över resultatet
testade denna mex Cerveza körde 3 DME ljus samt 3 lime i .. resultat kanon, en enormt lätt och frisk sommar öl
TullingeHomebrew - Created at 2019-10-16 11:20:15
Prillan Portion Nikotinfri
Ratings:
Helt ok nikotinfritt snus
Helt ok nikotinfritt snus. Ibland har kvalitéen varit lite sådär, men oftast är allt ok.
Rosemarie - Created at 2019-10-16 10:52:50
Steriliseringsmedel
Ratings:
Bra
Enkelt att hantera.
Olle - Created at 2019-10-15 18:27:27
Muntons Gold Imperial Stout
Ratings:
God öl enkelt och snabbt
Kompletterade denna sats med ca 200 gram chokladmalt och 200 gram karamellmalt som jag delmäskade. Blev riktigt gott.
Olle - Created at 2019-10-15 18:27:27
Jäshink med tappkran 30 liter
Ratings:
Bra
Enkel att rengöra och hantera.
Olle - Created at 2019-10-15 18:27:27
Flaska 70 cl med metallkapsyl 12-p
Ratings:
Mycket belåten.
Flaskorna är precis vad jag behöver. Jag har i flera år beställt dessa och är mycket nöjd med dem. Dessutom levereras de snabbt och utan problem. När de är fyllda med glögg och en etikett påsatt är det en perfekt julklapp som verkligen uppskattas.
Gustav Emil - Created at 2019-10-15 15:00:42
Kapsyl till Ölflaska PET Guld
Ratings:
Lever upp till förväntan
Bra billiga skruvkorkar
tobias - Created at 2019-10-15 07:20:18
Muntons Santas Winter Warmer
Ratings:
Missnöjd
Missnöjd. Trög jäsning. Trots följde instruktioner punkt och pricka. Noga som alltid med att sterelisera utrustningen. Är flaskad men är inte så övertygad om gott slutresultat tyvärr
tobias - Created at 2019-10-15 07:20:18
Woodfordes Headcracker
Ratings:
Full pott
Enkla bra instruktioner. Väntar än på att flaska ölen och senare provsmakning
tobias - Created at 2019-10-15 07:17:22
Öljäst SafAle US-05
Ratings:
Bra
Enkelt och bra recept för att få ett gott öl. Tillsätt lite malt och lite mer socker samt komplettera med jäst för säker start. Skulle värdesätta om samma öljäst fanns att köpa som medföljer Coopers Family Secret Amber Ale förpackning. Misstänker en smakförändring.
Jan Uno - Created at 2019-10-15 06:20:12
Maltextrakt, Ljust torkat 500g
Ratings:
Bra
Enkelt och bra recept för att få ett gott öl. Tillsätt lite malt och lite mer socker samt komplettera med jäst för säker start.
Jan Uno - Created at 2019-10-15 06:20:12

Artiklar 21 till 40 av totalt 8087

per sida