Produktrecensioner

Artiklar 61 till 80 av totalt 8591

per sida
Patroner till Gräddsifoner 10-p
Ratings:
Finemang
Bra
Albin Erik - Created at 2020-05-11 08:31:02
Hallertau Blanc Pellets 100 g
Ratings:
god och frisk
God frisk humle som jag hade i en amber ale. astilig smak.
Christer - Created at 2020-05-10 17:07:00
Aktivt kol PGW 20x40.  10 liter
Ratings:
Bästa kolet
Renar bra o perfect för egnen byggda renings anläggningar. Ger väldigt bra resultat och dammar lite.
Axel Per-Olov - Created at 2020-05-10 10:53:36
Ekens Turbo 6
Ratings:
Bästa 6 Kg Turbon
Börjar att jäsa fort o jäser ut snabbt.
Axel Per-Olov - Created at 2020-05-10 10:48:12
Deliciou Original Bacon 55 gr
Ratings:
För svag baconsmak. För högt pris.
Baconsmaken var inte speciellt stark så man fick ha ganska mycket på maten. Första gången jag använde kryddan var jag lite försiktig (på hamburgaren) eftersom jag inte visste hur mycket man behövde. Det blev absolut ingen baconsmak. Andra gången hade jag på ganska mycket (kommer inte ihåg vilken maträtt) men tyckte ändå inte att baconsmaken var speciellt framträdande. Lite väl högt pris på en krydda.
Carina - Created at 2020-05-10 10:01:35
Vinfabrik för egna frukter
Ratings:
Bra
Bra grejer, fungerade som väntat! Dock var häverten inte tät och kunde därför inte suga :(
Hannah - Created at 2020-05-09 15:44:40
Prestige Likör 45 Fyllupp
Ratings:
Smakar bra!
Har inte druckit originalet så mycket men denna var god. Gjorde en drink på Likör 45, lite vaniljvodka och mjölk. Blev supergod!
Jens Henrik - Created at 2020-05-09 06:21:40
Strands Rom Jamaica Vit
Ratings:
Bästa essansen!
Jag har provat lite olika rom-essenser men denna är absoluta favoriten. Funkar jättebra till olika daquaris men favoriten är att blanda med Schweppes Mojitoläsk. I med en limeklyfta och lite mynta.
Jens Henrik - Created at 2020-05-09 06:21:40
Coopers 86 days Pilsner
Ratings:
jag har ej smakat då det tar lite tid innan den är klar
är förväntansfull !
johnny - Created at 2020-05-08 12:16:08
Häverthållare
Ratings:
bra
gör det den ska
johnny - Created at 2020-05-08 12:16:08
Bryggsocker 3 kg
Ratings:
bra
otrolig skillnad när man använder detta socker ölet blir ej grumligt! och smakar jättebra!
johnny - Created at 2020-05-08 12:16:08
Maltextrakt, Ljust humlat 500g
Ratings:
bra
har blandat denna med 86 days ska bli spännande att smaka om två månader
johnny - Created at 2020-05-08 12:16:08
Ekens Vit 7-dagars Bordsvin
Ratings:
3
Helt OK
Lars Kenneth - Created at 2020-05-08 09:45:51
Guld-Turbo
Ratings:
8
bra
Björn - Created at 2020-05-07 15:02:41
Aktivt kol Ekens 1+1
Ratings:
10
mycket bra
Björn - Created at 2020-05-07 15:02:41
Chateau 7-dagars Vitt Vin
Ratings:
7
Varför kallas det 7-dagars vitt vin? Kalla det gärna snabbvin men ej 7-dagars, det går inte att jäsa på 7 dagar.
Hans Torbjörn Tobbetryckare - Created at 2020-05-07 03:56:18
Muntons Nut Brown Ale
Ratings:
Grymt God
Personligen så gillar jag att brygga denna öl med 1påse Extra Light spraymalt och 700 gram honung. En fantastisk ölsort som har lagom sötma liten beska / bitterhet, men lagom mycket brödighet / fyllighet. Fantastiskt god. En all around öl som Fungerar utmärkt som sällskaps dryck men även till Maten, exempelvis till midsommar eller jul med sill eller janssons frestelse, men fungerar även till kryddstark mat typ Thai. Ni kommer inte att bli besvikna. Personligen när ölen är klar för servering , så älskar jag att ta en tesked Akacia eller blomster Honung och blanda med en tesked vatten och köra i micron för att lösa upp honungen i 5 till 6 sekunder som hälles ned i ölglaset på 40 till 50 cl sedan hälla i lite öl och röra om, sedan fylla upp glaset och njuta i fulla drag, man får lite känsla av "Harry Potters" Honey Beer :) Mina varmaste Rekommendationer.
Peter - Created at 2020-05-05 16:00:42
Ekens Turbo 6
Ratings:
Mycket bra betyg
Mycket bra. Efter fem dagar är sex kg socker utjäst och brygden smakar syrligt.
Marcus - Created at 2020-05-04 18:57:55
Gallonflaska
Ratings:
Högt betyg
Mycket prisvärda flaskor. Jag köpte tyvärr fel storlek på korkarna, 22/28 är för små och kan ramla ner genom flaskhalsen. Jag kommer att köpa större korkar i nästa beställning och kanske ett par flaskor till också.
Marcus - Created at 2020-05-04 18:57:54
Gummipropp 38/31 med hål
Ratings:
Fyller väl sin funktion
Lagom mjukt material och konicitet för min användning, hålet i mitten fick jag fylla igen. Inga problem att få det tätt.
Anders - Created at 2020-05-04 16:50:54

Artiklar 61 till 80 av totalt 8591

per sida