Produktrecensioner

Artiklar 81 till 100 av totalt 8591

per sida
Gummipropp 35/29 med hål
Ratings:
Fyller väl sin funktion
Lagom mjukt material och konicitet för min användning, hålet i mitten fick jag fylla igen. Inga problem att få det tätt.
Anders - Created at 2020-05-04 16:50:54
Glycerin 1 liter
Ratings:
Bra vad gäller produkten
Mycket märkligt i hanteringen att Resurs bank makulerat min order utan att meddela mig. Fanns ingen anledning. När jag till slut fick kontakt med RGW så löstes problemet omgående. Då blev det snabb leverans och allt OK. Men passa er för Resurs Bank. Jag har bra inkomst och inga skulder och de makulerade en order på ca 250 kronor utan att meddela
Roland - Created at 2020-05-04 14:57:36
Ölflaska PET 50 cl 20-pack
Ratings:
Toppen!
Superfina flaskor i plast av god kvalitet. Jag ska använda dem till min egna kombucha. Gillar att de är bruna, det ger en gammaldags bryggerikänsla. Med guldfärgad kork till blev det jättefint. . E jättenöjd.
Sofia Charlott - Created at 2020-05-04 14:31:32
Kapsyl till Ölflaska PET Guld
Ratings:
Snygga!
Passar perfekt till ölflaska PET.
Sofia Charlott - Created at 2020-05-04 14:31:32
Kalciumklorid 50 gram
Ratings:
10
Bra product, Micke nöjd
Hector Erasmo - Created at 2020-05-04 13:48:04
Mad Millie Ostkultur x 5
Ratings:
Micke nöjd
Micke nöjd
Hector Erasmo - Created at 2020-05-04 13:48:03
Ekens 7-dagars Chardonnay
Ratings:
Sött och gott
Enkelt att brygga och smakar otroligt gott för den som vill ha ett sött och smakrikt vin. Jag låter det jäsa i 2 veckor innan jag avbryter processen. Stressa inte, det blir så mycket godare om det får stå lite längre.
Pamela - Created at 2020-05-04 12:39:24
Ekens 7-dagars Rosé
Ratings:
Smakrikt med en härlig färg
Enkelt att brygga och smakar otroligt gott för den som vill ha ett smakrikt rosévin. Jag låter det jäsa i 2 veckor innan jag avbryter processen. Stressa inte, det blir så mycket godare om det får stå lite längre.
Pamela - Created at 2020-05-04 12:39:23
Jässats Universal
Ratings:
Bra
Inget att klaga på. Recepten funkar, Iaf hallon vilket är det jag gjort
Erik - Created at 2020-05-04 08:03:49
Ekens Merlot
Ratings:
Riktigt nöjd
Står å puttrar nu. Köpte ett par vinsatser innan, en ville inte jäsa då. Ett snabbt chatt, så fick jag en ny jäs sats skickad till mig utan kostnad. Jag är nöjd. Gillar att man får snabb och bra hjälp.
Marielle - Created at 2020-05-03 20:34:17
Steriliseringsmedel
Ratings:
Bra och lätt att använda
Kan rekommendera detta medel.
Eva - Created at 2020-05-01 20:02:05
Extraklar - Superklarning
Ratings:
Vet ej
Behövde aldrig använda
Eva - Created at 2020-05-01 20:02:05
Ekens 7-dagars Chardonnay
Ratings:
Gott vin till bra pris
Ansluter mig till alla dem som tycker vinet blir jättebra, men jästiden var 10 dagar. Blev ett gott klart vin. Nästa gång ska vi pröva Chablis.
Eva - Created at 2020-05-01 20:02:04
Chateau 7-dagars Rött Vin
Ratings:
hyfsad
Smakar som ett billigt rött vin. Helt ok för pris!
LUDVIG - Created at 2020-05-01 19:11:08
Jässtopp för vin
Ratings:
Bra produkter
Alltid bra produkter och snabb leverans
Ronnie Bo Axel - Created at 2020-05-01 08:38:06
Vinjett Vitt Lantvin
Ratings:
Gott vin
Alltid bra produkter och snabb leverans.
Ronnie Bo Axel - Created at 2020-05-01 08:38:06
Konisk Kork 80/85 x 24
Ratings:
Helt OK
Helt OK
Peter - Created at 2020-05-01 08:00:18
Konisk Kork 55/60 x 24
Ratings:
Tyvärr!
Tyvärr fick jag inte tre i samma dimension utan tre olika dimensioner. Men kommer väl kanske någon gång att få användning för de felaktiga.
Peter - Created at 2020-05-01 08:00:17
Turbo Super Jet
Ratings:
4
Funkar utmärkt, men 28 timmar får man nog tredubbla...
Kjell - Created at 2020-04-30 19:55:26
Vin-o-meter
Ratings:
Perfekt
Mycket smidigt och extra bra att röret där man fyller på är lite större än dom riktigt gamla! ????
Christoffer - Created at 2020-04-30 17:52:32

Artiklar 81 till 100 av totalt 8591

per sida