Kundrecensioner

  1. Bra jäst till bra pris

    100%
    Använt den ffa till torr äppelcider, men även experiment med stark ginger beer och annat, resultatet har varit stadigt bra. I år blir det dock att testa göra ett mousserande vin på egna vindruvor.

    Recension av Frederik

    Publicerad

  2. allt

    100%
    jättebra

    Recension av tim

    Publicerad

  3. Bourgogne

    80%
    Fylligt mustigt gott

    Recension av PER

    Publicerad

  4. .

    40%
    Fick bara påsarna

    Recension av Parik

    Publicerad

  5. Bäst

    100%
    Om du gör vin där du inte rekommenderas att tappa om vinet så är denna kran ovärderlig. Du tappar direkt från hinken genom denna kran.

    Recension av Göran

    Publicerad

  6. Gott vin

    100%
    Använder 4 kg strösocker och det jäser ut på en vecka ungefär. Sedan påse 2, låter det stå en dag, och sen påse 3 och skaka ut kolsyran. Låter det stå en dag till, och till sist påse 4 och skaka ut kolsyran återigen. Och låter det stå minst 2 dagar. Det viktiga här är verkligen att skaka om så att kolsyran försvinner. Jag tycker tycker det är skitjobbigt med just skakandet, men det tar typ 2 minuter per tillfälle, och det blir så mycket bättre om du får ut kolsyran. Önskar att det fanns nån kemikalie som tog bort kolsyran :D
    Men vinet blir helt utmärkt efter en dryg vecka som sällskapsvin, eller dricka till någon kötträtt. Eller vad man nu vill dricka rödvin till :)

    Recension av Göran

    Publicerad

  7. Kiselsol

    100%
    Funkar utmärkt tillsammans med Chitosan.

    Recension av Tomas

    Publicerad

  8. Klarningsmedel

    100%
    Mycket effektiv klarning, speciellt tillsammans med Kiselsol. Mycket prisvärt.

    Recension av Tomas

    Publicerad

  9. Jästnäring

    80%
    Funkar bra som jästnäring i mjöd. Jag doserar 1g/5liter varannan dag i ca en vecka.

    Recension av Tomas

    Publicerad

  10. Jäst

    100%
    Jäser riktigt bra

    Recension av Pia

    Publicerad

Visa per sida