Kundrecensioner
Bra jäst till bra pris
Använt den ffa till torr äppelcider, men även experiment med stark ginger beer och annat, resultatet har varit stadigt bra. I år blir det dock att testa göra ett mousserande vin på egna vindruvor.Publicerad
Bäst
Om du gör vin där du inte rekommenderas att tappa om vinet så är denna kran ovärderlig. Du tappar direkt från hinken genom denna kran.Publicerad
Gott vin
Använder 4 kg strösocker och det jäser ut på en vecka ungefär. Sedan påse 2, låter det stå en dag, och sen påse 3 och skaka ut kolsyran. Låter det stå en dag till, och till sist påse 4 och skaka ut kolsyran återigen. Och låter det stå minst 2 dagar. Det viktiga här är verkligen att skaka om så att kolsyran försvinner. Jag tycker tycker det är skitjobbigt med just skakandet, men det tar typ 2 minuter per tillfälle, och det blir så mycket bättre om du får ut kolsyran. Önskar att det fanns nån kemikalie som tog bort kolsyran :D
Men vinet blir helt utmärkt efter en dryg vecka som sällskapsvin, eller dricka till någon kötträtt. Eller vad man nu vill dricka rödvin till :)Publicerad
Klarningsmedel
Mycket effektiv klarning, speciellt tillsammans med Kiselsol. Mycket prisvärt.Publicerad
Jästnäring
Funkar bra som jästnäring i mjöd. Jag doserar 1g/5liter varannan dag i ca en vecka.Publicerad










