Kundrecensioner
utmärkt
Det bästa är att slippa bära hem en massa strösocker från mataffären. Enkelt att utföra, goda instruktioner.
Hans BPublicerad
Vi får se
Det kommer jag att göra men vinet är inte än färdig !
Kommer att vänta längre än vad dom rekommenderas
För tillfället kan jag bara säga att ni är My jet trevliga och tillmötesgående !Publicerad
Enkelt och smidigt
6 kilo druvsocker. Fick jäsa i 12 dagar. Borde ha låtit det vara några dagar till. Smakar som jäst saft. Men jävlar så full jag blev!
det blev rätt så starkt. Men nu vet jag bättre hur jag ska göra nästa gång. Ha tålamod och låt det jäsa färdigt. Och ha rätt temperatur. Inte under 20 +.
Inte så mycket socker, blev ingen vinsmak utan mer som saft. Har en ny sats på jäsning nu. 4,5kilo socker.Publicerad
Engångscylinder
Fungerade jättebra, men blev förstörd direkt i plasten & gick inte tvätta, detta beroende på vissa aromer jag använt.Publicerad









