Kundrecensioner

  1. bra lager om man jobbar lite med jäst och humle

    80%
    Vi bryggde den här med att värma 3 liter vatten, 2x 500g light spraymalt. Sen kokade vi med 50g Tettnanger i 8 minuter, silade av tillsatte vatten och bohemian lager m84. Startade jäsning i två dagar i 20 grader och sen fick den jäsa i 13 grader i 25 dagar. Torrhumling dag 19 20 g summit och 30 g Tettnanger. Blev helt ok.

    Recension av Per

    Publicerad

  2. 100

    100%
    Kanon

    Recension av Christer

    Publicerad

  3. 100

    100%
    Kanon

    Recension av Christer

    Publicerad

  4. Bra som grund.

    70%
    Lätt att experimentera med

    Recension av Johnny Claes

    Publicerad

  5. Bra.

    80%
    Funkar bra som extra malt.

    Recension av Johnny Claes

    Publicerad

  6. Bra

    70%
    Lätta att används

    Recension av Johnny Claes

    Publicerad

  7. 139

    100%
    Mycket gott och lättgjort vin! Brukar dock låta det jäsa ut mer än 7dagar för jag tycker det blir bättre. Ca 10 dagar tycker jag är lagom och sedan tar jag långsam klarning som tar två dagar extra.. brukar tycka det är lagom att ge det 12-14 dagar.

    Recension av Sara Maria

    Publicerad

  8. 10

    100%
    Mycket bra kvalitet och riktigt god smak

    Recension av Eva

    Publicerad

  9. Bästa 6 Kg Turbon

    100%
    Börjar att jäsa fort o jäser ut snabbt.

    Recension av Axel Per-Olov

    Publicerad

  10. Bra

    90%
    Bra grejer, fungerade som väntat! Dock var häverten inte tät och kunde därför inte suga :(

    Recension av Hannah

    Publicerad

Visa per sida