Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. För att följa det nya direktivet om e-integritet, behöver vi be om ditt medgivande att sätta cookies. Läs mer.
Kundrecensioner
Helt onödigt
Helt onödigt. Brygger man vinet enligt instruktion, tillsätter extra ekspån för smak, Tannin (svart te), samt är lite händig så behövs inga extra tillsatser. Vinet ska lagras minst ett par månader, har man tålamod behövs denna aromtillsats inte alls. Det blir mycket bra ändå.Publicerad
Tveksam först
Jag var tveksam till en Milk Stout-kit, men detta överträffade mina förväntningar. Inte för söt, med en fin balans av smaker. Kommer att göras igen.Publicerad
Nöjd men lite dyrt
Om du älskar Halloumi, måste du prova detta ostkit. Det är lätt att använda och ger en ost med en fantastisk smak och konsistens. Jag är verkligen imponerad av resultatet och kommer att göra min egen ost oftare i framtiden! Tyvärr kostar det ganska mycket men man har ju verktygen för alltid.Publicerad
Roligt och bra
Jag är positivt överraskad. Det var enkelt att använda och resultatet var fantastiskt. Jag hade aldrig gjort ost innan, men instruktionerna var lättförståeliga och jag fick en läcker ost på bara några timmar.Publicerad
Väldigt nöjd
Jag var skeptisk till att göra min egen ost, men det här halloumi-ostkitet från PGW var verkligen enkelt att använda och gav ett fantastiskt resultat. Ostsmaken var rik och krämig, och det var verkligen kul att ha gjort den själv!Publicerad
Bag in box
Första gången jag fyller i bag in box, försökte klura ut hur man fick i vinet i påsen men det var bara att skruva bort tappkranen.
Första påsen fyllde jag direkt ur tappkranen i jäskärlet så jag fyllde påsen full blev för mycket för att få plats i kartongen
Tappade upp i flaskor och sen från flaska - fyra flaskor = 3 liter.
Gud så smidigt när man lärt sig och att slippa alla dessa glas flaskor ????Publicerad
Jim
Jag blandar den till 28% alkohol och då smakar den precis som Disaronno tycker jag, fast den är lite ljusare i färgen.Publicerad
Det är mer Turbo i brödjäst!
Kl.16 hällde jag i jästen och först vid midnatt kunde jag observera bubblor med ett intervall på 8 minuter. 3 timmar senare var det 1 minut mellan bubblorna. Klockan 5 var et 18 per minut och vid midnatt 45 per miut. Kl 15 ökade det till 97 bubblor per minnut och nådde sitt maximum kl 23 med 109 bubblor per minut. Kl 8 på morgonen den fjärde dagen var det 90 bubblor per minut och kl 15 79 bubblor per minut.
Läser man reklamen för turbojästen så verkar det som att man skall ha skyddsglasögon på sig när man häller i jästen och att man inte skall använda jäsrör är ett genomskådat reklamtrick. Det har ingen betydelse om man har jäsrör isatt eller inte om halsen på jäskärlet är tillräckligt smalt för då lägger sig CO2 gasen som är tyngre än luft som ett lock på mäsken och hindrar jästsvamparna att komma åt syret. Har man däremot ett jäskärl med stort lock och det är rörelse i rummet så blir det säkert ingen jäsning!Publicerad
Mycket bra
Lätt att göra. Blev förvånansvärt bra. Smakade riktigt gott. Ska även prova dom andra ölsatser från Bulldog Brews som ni har.Publicerad
Rich and clean ale taste
My 1st homebrew in many years and well worth the effort. I added only a small part of the hop pellets as I'm not a fan of over-hopped ales.
The result was something like Newcastle Brown but cleaner and without the syrupy aftertaste. I'm now buying my second kit.Publicerad