På grund av tekniska problem, så kan din order komma lite senare än vanligt. Var inte orolig, vi jobbar för högtyck.

Produktrecensioner

Artiklar 7941 till 7960 av totalt 8087

per sida
PGW Råtobak 1 kg Virginia Blend
Ratings:
Stor tilfredshed
Fin kvallitet og prisen er i top.
Ib - Created at 2014-06-09 08:09:27
Ölglas Hoegaarden 50 cl
Ratings:
Inget att klaga på.
-
Jan Michael Efraim - Created at 2014-06-09 05:09:07
Gizeh Hampapapper
Ratings:
Bäst
Helt klart det bästa rullpappret ute på marknaden, med tanke på att det inte är några tillsatser så smakar det mkt bättre än andra rullpapper ute på marknaden, kommer helt klart fortsätta köpa det här
Jonatan - Created at 2014-06-05 14:08:35
Skärmaskin för Råtobak Metall
Ratings:
Väldigt bra som BLEV Bättre.
HAr kört över 10kg i den här, men ett väldigt vevande, så efter lite fundering så har jag motoriserat den. Så slipper man veva. Då den är helt i metall så fungerar den också med motor. För alla som är lite håndiga. Jag använder en torkarmotor från en bil, den som sitter till vindrutan. kör den med batteriladdare. Överkurs : bygg en slirkoppling så att valsarna inte fastnar. HAr inte hittat någon motordriven så jag byggde en själv.
Nisse - Created at 2014-06-04 07:47:16
Cigarettask exklusiv
Ratings:
13 st istället för ca20
Väldigt snyggt kvalitetsfodral. Tyvärr rymmer det endast 13st istället för ca 20 som det står i annonsen vilket blev en besvikelse
Billy - Created at 2014-06-03 18:57:43
Filterhylsor Pay-Pay 300-pack
Ratings:
Skapligt bra.
Dessa filter är lite ömtåligare än t.ex Laramie och ger en lite mer cigarrsmak. Lite tjockare och rundare smak.
Agneta E - Created at 2014-05-30 14:55:02
Filterhylsor Full Flavor 250-pack
Ratings:
Absout de bästa på marknaden
De bästa filtren som finns. Hållbara - rivs inte sönder av rullaren. Tar inte bort någon smak utan man får full valuta av tobaken.
Agneta E - Created at 2014-05-30 14:52:26
PGW Råtobak 1 kg American Blend
Ratings:
Underbar tobak och supersnabb frakt.
Denna råtobak (American Blend) är den absolut bästa jag använt. Visserligen bladnerver kvar men inga problem att ta bort. Jag blötlägger den inte längre utan river den direkt från lådan. Den får då en smak som överstiger Röd Prince med råge. Kommer att fortsätta köpa så länge man fortfarande får köpa för "Storebror Staten" Tack PGW för underbar service.
Agneta E - Created at 2014-05-30 14:49:13
Chateau 7-dagars Rött Vin
Ratings:
Inte alls ett bra vin
Visst, det är väldigt billigt men det blev inte alls gott. Det blev väldigt blaskigt och hade vag smak. Då hade jag ändå i något mer socker än vad man ska ha och den fick stå och jäsa längre. Räddade det hyfsat bra med lättdryck som eftersötning. Jag hoppas att jag gjorde något fel för det smakade inte alls bra, sämsta jag har smakat i alla fall.
Jonas - Created at 2014-05-19 15:05:27
Kolreningsanl. 10 lit
Ratings:
Värdelös produkt
Allt dåligt man läst om denna "anläggning" stämmer tyvärr. Den läcker precis överallt även med slangklämmor och silikon, helt otroligt hur besviken jag är... PGW svarar: Naturligtvis läcker den om du försöker täta med silikon och slangklämmor. Den är inte gjord för det. Det är den medföljande packningen som skall täta. Rätt monterad, under förutsättning att anläggningen inte var defekt, tätar de utan problem.
Ledsen - Created at 2014-05-12 16:31:10
PGW Råtobak American Blend 500 g
Ratings:
Lagom starkt
Alldeles lagom stark och smakrik med jämförelse till de cig jag är van vid. Smidigt strimlat i M08. Rekommenderar !!
Katja Anniina - Created at 2014-05-11 23:12:47
Skärmaskin för Råtobak M08
Ratings:
Suverän
Glatt överraskad att denna mackapär ger så superbra resultat. Helt suverän, rekommenderar starkt !
Katja Anniina - Created at 2014-05-11 23:05:10
Gizeh Charcoal Filter 100-p
Ratings:
rekommenderas starkt
mycket godare att använda kolfilter än vanliga filter, bra pris, håller kvaliteten, blir perfekta cigg med GIZEH Rullapparaten +++
Jonatan - Created at 2014-05-03 18:29:28
Startpaket American Blend
Ratings:
mkt bra
mkt god tobak, bra skärmaskin, bra beskrivning med i paketet, rekommenderar starkt +++
Jonatan - Created at 2014-05-03 18:20:10
Gizeh Rullapparat
Ratings:
mkt bra
bra maskin, blir mkt bra cigg varje gång, hade den vart dyrare så hade jag ndå köpt den, lätt att lära sig tack vare bruksanvisningen +++ :)
Jonatan - Created at 2014-05-03 18:17:34
Ekens Chardonnay
Ratings:
90% äpplemust?
Både färg och smak indikerar att musten till stor del är från äpple istället för druvor, dessutom medföljde inte rätt jäst. Slarvigt!
Erik Andersson - Created at 2014-04-26 07:01:18
Skärmaskin för Råtobak Metall
Ratings:
rengöring
Älskar den , skär fina strimlor ! En fråga: bästa sättet att rengöra är?
Adde - Created at 2014-04-20 13:34:01
Ekens E-Cigarett Startpaket
Ratings:
Prisvärd
Köpte tidigare Coobra E-cigarett som ni hade tidigare. Ekens e-cigarett är oerhört mycket bättre.
Lena - Created at 2014-04-16 14:23:04
Ekens E-Cigarett Startpaket
Ratings:
Bra produkt till bra pris
Oslagbart pris. Bekvämt att inte behöva fylla på med vätska. Bara att byta patron. Inte större än en vanlig cigarett. Köpte till patroner med nikotin från www.online-ecig.com.
Göran - Created at 2014-04-16 13:58:17
Ekens Zinfandel 8,5 kg
Ratings:
fruktig
Detta vin är bland de godaste jag nånsin har druckit!! Jästen man får till satsen är av sån kvalitet att man absolut inte får denna jästsmaken som man ofta får vid billigare vinsatser. Vinet går faktiskt jättebra att dricka innan klarningen, så god är den.
Jan - Created at 2014-04-15 20:56:23

Artiklar 7941 till 7960 av totalt 8087

per sida