Speidel Braumeister

Brygg ditt eget öl hemma med produkter från det bästa av de bästa - Speidel Braumeister 

Bland PGW:s produkter hittar du allt som du behöver för att brygga öl hemma - ölsatser för nybörjare, nybörjarkit med helmaltsbryggning eller råvaror för dig som vill brygga efter recept. Vårt breda utbud innehåller allt ifrån olika sorters humle, malt jäst, och socker, samt all den utrustning som du behöver för bryggningsprocessen hemma - köp all din utrustning här för att snabbt komma igång med ditt ölbryggeri hemma! För den som vill att bryggningen ska gå effektivt och snabbt så är bryggverk det bästa alternativet och för den som verkligen vill ha det bästa av de bästa så är Speidel Braumeister det märke som man ska satsa på! 

Kort om Speidel Braumeister 

Speidel Braumeister är ett mindre företag i Tyskland som tillverkar produkter för ölbryggning av den allra bästa kvalitén. I flera generationer har detta företag skapat bryggverk och andra produkter för hemmabryggaren, och har levererat högkvalitativa produkter så som deras bryggverk Braumeister. För att fortsätta att vara bland de bästa på marknaden så ser Speidel Braumeister alltid till att använda sig av den senaste och främsta tekniken och att träna sin personal till att bli experter i området. 

Bland de bästa produkterna på marknaden 

Speidel Braumeister innehar tveklöst några av de bästa produkterna för ölbryggning på marknaden, och deras bryggverk Braumeister är varje hemmabryggares dröm! Det spelar ingen roll hur du vill ha ditt öl, eller vilken sort du vill ha, så är Braumeister för dig, och det här bryggverket ändrar till och med själva smaken - till det bättre! Som tidigare nämnt så tillverkas dessa produkter i Tyskland och av högkvalitativa material och är inte sen med att leverera det bästa av det bästa. Braumeister har ett helautomatiserat kontrollsystem med färdiga förinställningar, men du kan även lägga in egen recept, och temperaturen håller dig helt och hållet exakta genom hela bryggprocessen - magiskt! 

Minskande ordning

   

Artiklar 17 till 22 av totalt 22

 1. 1
 2. 2
 • Rostfri kylspiral 20-50 L Braumeister
  Nedsatt pris!

  Rostfri kylspiral 20-50 L Braumeister

  När du ska brygga öl hemma så är det ett par faktorer som spelar extra stor roll - din kunskap, materialet och utrustningen du använder, och till sist, temperaturer. Bara temperaturer i sig är en hel vetenskap. Denna kylspiral är rostfri och speciellt utformad för din 20-50 liters Braumeister. Högst upp har den två stycken kopplingar för en slang av typ Gardena. Så med kylspiralen kan du enkelt koppla på kallvatten och kyla ner din vört innan du tillsätter jästen.
  1 999 kr
 • Rostfri kylspiral 10 L
  Nedsatt pris!

  Rostfri kylspiral 10 L Braumeister

  När du ska brygga öl hemma så är det ett par faktorer som spelar extra stor roll - din kunskap, materialet och utrustningen du använder och till sist, temperaturer. Och temperaturer kan vara en otroligt känslig faktor. Denna kylspiral är rostfri och ypperligt utformad för din Braumeister 10 liter. Högst upp har den två stycken kopplingar för en slang av typ Gardena. Så med kylspiralen kan du enkelt koppla på kallvatten och kyla ner din vört innan du tillsätter jästen.
  799 kr
 • Rostfri kylspiral 10-20 L Braumeister
  Nedsatt pris!

  Rostfri kylspiral 10-20 L Braumeister

  När du ska brygga öl hemma så är det ett par faktorer som spelar extra stor roll - din kunskap, materialet och utrustningen du använder och till sist, temperaturer. Och temperaturer kan vara en otroligt känslig faktor. Denna kylspiral är rostfri och ypperligt utformad för din Braumeister 10-20 liter. Högst upp har den två stycken kopplingar för en slang av typ Gardena. Så med kylspiralen kan du enkelt koppla på kallvatten och kyla ner din vört innan du tillsätter jästen.
  999 kr
 • Braumeister 20 L Plus
  Nedsatt pris!

  Braumeister 20 L Plus

  Braumeister 20 L PLUS Nu ännu nyare, som originalet fast bättre. Det här är Braumeister PLUS med en extra mantel för nedkylning. Det betyder att du slipper extern vörtkylare och gör din bryggning ännu enklare och tidigare externa tillbehör helt onödiga. Det helautomatiska kontrollsystemet med färdiga förinställningar eller dina egna recept. Tillverkad i Tyskland av högkvalitativa material. Tid och temperatur håller sig helt och hållet exakta genom hela bryggprocessen. Tack vare den patenterade maltpipstekniken så cirkulerar vörten försiktigt. Ingenting kan brännas vid eller behöver passas under bryggprocessen.
  (1)
  17 900 kr
 • Braumeister 20 L
  Nedsatt pris!

  Braumeister 20 L

  Att göra hemmabrygd öl och att brygga öl överhuvudtaget är en hel vetenskap, men aldrig förr har väl just detta varit så populärt och uppskattat? Braumeister 20 liter är här och tack vare storleken kan du brygga direkt i ditt kök. Det helautomatiska kontrollsystemet med färdiga förinställningar eller dina egna recept. Tid och temperatur håller sig helt och hållet exakta genom hela bryggprocessen.
  15 900 kr
 • Braumeister 10 L
  Nedsatt pris!

  Braumeister 10 L

  Nu kan alla brygga öl med Braumeister 10 L Den nya 10 liters Braumeister är här och formatet är så behändigt att du kan använd detta microbryggeri i den minsta köket. När du väl har upptäckt Braumeisters effektivitet så finns det en risk för att du alltid har den ståendes framme på bänken. Det helautomatiska kontrollsystemet med färdiga förinställningar eller dina egna recept. Tid och temperatur är exakta genom hela bryggprocessen. Till skillnad från andra bryggverk så behöver inte Braumester röras runt i tack vare den patenterade maltpipstekniken så cirkulerar vörten försiktigt. Ingenting kan brännas vid eller behöver passas under bryggprocessen.
  (1)
  13 449 kr
Minskande ordning

   

Artiklar 17 till 22 av totalt 22

 1. 1
 2. 2