Speidel Braumeister

Brygg ditt eget öl hemma med produkter från det bästa av de bästa - Speidel Braumeister 

Bland PGW:s produkter hittar du allt som du behöver för att brygga öl hemma - ölsatser för nybörjare, nybörjarkit med helmaltsbryggning eller råvaror för dig som vill brygga efter recept. Vårt breda utbud innehåller allt ifrån olika sorters humle, malt jäst, och socker, samt all den utrustning som du behöver för bryggningsprocessen hemma - köp all din utrustning här för att snabbt komma igång med ditt ölbryggeri hemma! För den som vill att bryggningen ska gå effektivt och snabbt så är bryggverk det bästa alternativet och för den som verkligen vill ha det bästa av de bästa så är Speidel Braumeister det märke som man ska satsa på! 

Kort om Speidel Braumeister 

Speidel Braumeister är ett mindre företag i Tyskland som tillverkar produkter för ölbryggning av den allra bästa kvalitén. I flera generationer har detta företag skapat bryggverk och andra produkter för hemmabryggaren, och har levererat högkvalitativa produkter så som deras bryggverk Braumeister. För att fortsätta att vara bland de bästa på marknaden så ser Speidel Braumeister alltid till att använda sig av den senaste och främsta tekniken och att träna sin personal till att bli experter i området. 

Bland de bästa produkterna på marknaden 

Speidel Braumeister innehar tveklöst några av de bästa produkterna för ölbryggning på marknaden, och deras bryggverk Braumeister är varje hemmabryggares dröm! Det spelar ingen roll hur du vill ha ditt öl, eller vilken sort du vill ha, så är Braumeister för dig, och det här bryggverket ändrar till och med själva smaken - till det bättre! Som tidigare nämnt så tillverkas dessa produkter i Tyskland och av högkvalitativa material och är inte sen med att leverera det bästa av det bästa. Braumeister har ett helautomatiserat kontrollsystem med färdiga förinställningar, men du kan även lägga in egen recept, och temperaturen håller dig helt och hållet exakta genom hela bryggprocessen - magiskt! 

Handla enligt
Shoppingalternativ
Kategori
  1. Tillbehör 13
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.