Återförslutare till kapsylflaska 3-pack

Rating:
95 % of 100
Slut i lager Vikt: 20 g
SKU
B067
Bevaka Produkt
Snabb överblick

Återförslutare till kapsylflaska 3-pack

30 kr

Garanterad och trygg e-handel

Dessa Återförslutare till kapsylflaska 3-pack är återförslutningsbara korkar som passar till de allra flesta glasflaskorna. Med dessa går det utmärkt att spara sin läsk eller öl till ett senare tillfälle utan att riskera en tråkig upplevelse eftersom dessa återförslutade konserverar kolsyran. 

Dessa återförslutare är också trycksäkra vilket gör att du slipper obehagliga överraskningar som man annars riskerar när man öppnar en flaska som innehåller kolsyrad dryck som sprutar uppåt.

Att spara läskedryck eller öl som man inte dricker upp och sedan dricka det vid ett senare tillfälle är också bra för både miljön och plånboken. Nästa gång man blir sugen på läsk eller öl så kan man då dricka upp det man har sparat istället för att slänga det och öppna en ny flaska.

Återförslutare som är enkla att använda

Dessa Återförslutare till kapsylflaska är väldigt enkla att använda. När du har en glasflaska fylld med dryck som du vill spara fäster du bara återförslutaren över öppningen vid toppen av flaskans hals.

Att spara läsk eller öl med hjälp av Återförslutare till kapsylflaska 3-pack är ett bra sätt att kunna avnjuta en god dryck vid flera tillfällen. Produkten är perfekt om du inte längre är törstig men vill spara den dryck du har i flaskan till ett senare tillfälle. Genom att använda en återförlustare säkerställer du då att drycken är precis lika god som tidigare nästa gång du avnjuter den!

Passar de flesta glasflaskor

Bra att veta om Återförslutare till kapsylflaska 3-pack:

  • Passar de flesta glasflaskor
  • Perfekt för den som vill spara sin läsk eller öl till ett senare tillfälle
  • Levereras i en förpackning som innehåller 3 stycken återförslutare
4.75
Rating:
95% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Återförslutare till kapsylflaska 3-pack
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris