Bastflaska 750 ml

I lager Vikt: 950 g
SKU
B182
Snabb överblick
Bastflaska 750 ml
77 kr

Garanterad och trygg e-handel

Denna Bastflaska 750 ml är en klassisk och stilrent designad bastflaska som passar perfekt för dig som vill förvara egen dryck. Denna butelj passar bland annat utmärkt för att förvara vin och detta är något som många som brygger hemma gör. Flaskans form och härliga design gör att den känns lyxig och exklusiv och det förhöjer självklart upplevelsen om man serverar vin eller någon annan dryck ur en sådan stilren flaska.

Denna bastflaska har en klassisk form vilket gör att den passar perfekt för många olika typer av goda viner och andra drycker. Om man har bryggt sitt eget vin och sedan tappat upp det i en stilren bastflaska är det väldigt roligt att bjuda och nära och kära på vin eller någon annan dryck. De kommer säkerligen att imponeras av att du bryggt det själv samt av att det serveras ur en sådan fin flaska!

Passar utmärkt för att förvara dryck

Denna Bastflaska 750 ml är väldigt populär bland de som brygger egen dryck hemma, till exempel om man brygger eget vin. Men den fungerar även väldigt bra för andra typer av drycker. Oavsett vilken dryck du vill förvara i denna bastflaska så går det bra att hälla i den i denna Bastflaska 750 ml.

Bastflaskor är en anrik typ av butelj som har använts väldigt länge. Dess anor kan spåras hela vägen tillbaka till dåtidens Italien på 1300-talet, då den sägs ha skapats och använts för första gången.

En snyggt designad flaska

Bra att veta om Bastflaska 750 ml:

  • Passar perfekt för förvaring av dryck
  • Flaskan är väldigt enkel att använda
  • Flaskan är väldigt snyggt designad
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Bastflaska 750 ml
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris