Burk m. skruvlock 1700 ml

I lager Vikt: 160 g
SKU
B162
Snabb överblick
Burk m. skruvlock 1700 ml
35 kr

Garanterad och trygg e-handel

Denna Burk m. skruvlock 1700 ml är en rymlig och praktisk burk som kan användas till en mängd olika saker, bland annat till att förvara presenter och prydnadssaker men även matvaror, dryck och kryddor. Det är egentligen bara fantasin som sätter gränser för vad som går att förvara i denna härliga Burk m. skruvlock 1700 ml eftersom burken är oerhört praktisk.

Något som är positivt med denna burk är att den har en snygg design vilket gör att den utmärker sig på ett bra sätt och den känns också väldigt modern. Den snygga designen gör att du med fördel kan låta denna Burk m. skruvlock 1700 ml stå framme och även vara en del av inredningen, samtidigt som den är väldigt bra att använda för förvaring.

Burken rymmer 1700 ml

Denna burk rymmer 1700 ml vilket gör att den passar perfekt för att förvara flera olika saker. Något som många använder denna burk till att förvara är olika typer av kryddor. Det kan vara allt från peppar och curry till oregano eller chili. Något som är väldigt bra är att man får plats med en stor mängd kryddor i denna burk och kryddorna blir dessutom väldigt snyggt förvarade.

Burkens härliga design gör att den sticker ut en aning jämfört med burkar som man brukar förvara kryddor i men detta är något som många enbart anser vara något positivt. Att sticka ut på ett positivt sätt, med en snygg och häftig design, är ju något som många vill göra.

Burken har ett praktiskt skruvlock

Bra att veta om Burk m. skruvlock 1700 ml:

  • Passar utmärkt för förvaring av kryddor
  • Rymmer 1700 ml
  • Har ett praktiskt skruvlock
  • Burken är väldigt enkel att använda
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Burk m. skruvlock 1700 ml
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris