Easy Washer extra rör Demijohn 35 cm

I lager Vikt: 150 g
SKU
T056
Snabb överblick
Extra rör på 35 cm till Easy Washer. Rörförlängningen som gör dina flaskor och kärl skinande rena på bara någon minut - anslut direkt på Easy Washer och sätt igång! Med Easy Washer blir din flaskor och kärl skinande rena på bara någon minut - anslut direkt på kökskranen och sätt igång! Flaskrengöring med dubbla tvättfunktioner som rengör flaskor, kärl och behållare smart, snabbt och effektivt.
122 kr

Garanterad och trygg e-handel

Easy Washer, flaskrengörare, extra rör, 35 cm.Ett extra förlängningsrör till Easy Washer, 35 cm. Fästs direkt på Easy Washer och blir det perfekta rengöringsverktyget för dina flaskor.

Lägg mer tid på din bryggning med Easy Washer - det ultimata tvättverktyget! Snabb och effektiv flask -och kärlrengöring som kopplas direkt på kökskranen och fungerar som ett kraftfullt multirengöringsverktyg. Easy Washer flaskrengörare tvättar snabbt och enkelt alla typer av flaskor, burkar, jäskärl och tappningsutrustning. Rengöringen blir både roligare och snabbare jämfört med en vanlig tvättborste. Easy Washers tvättutrustning är snabbinstallerad och kopplas bara på direkt på din kvarn. Easy Washe har en lång slang som underlättar ditt arbete och ger en flexibel arbetsyta. Rengöringsverktyget har dubbla funktioner för att effektivt rengöra både stora och små kärl. De stora kärlen tvättas med det stora munstycket som har en koncentrerad kraftfull vattenstråle. De extra förlängningsröret som fästs på munstycket har kraftfulla vattenstrålar för spridning både uppåt och nedåt för optimal tvättfunktion inuti flaskor. Med sin genomtänkta och smarta design är Easy Washer det ultimata verktyget för rengöring även till riktigt tuffa fläckar och på de mest svåråtkomliga ytorna. Easy Washer är smart, flexibel, funktionell och gör det skinande rent på bara någon minut!Specifikationer:

  • Enkel installation – skruvas på direkt på Easy Washer

  • Rengör snabbt och effektivt

  • Rengöringsstrålar både upptill och nedtill

  • Perfekt för flaskrengöring

  • Finns i flera olika längderMått:

  • Extra munstycke, längd: 35 cmVill du se mer av hur Easy Washer fungerar? Ta en titt på videon nedan:

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Easy Washer extra rör Demijohn 35 cm
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris