Fermzilla 27L Starter Kit

Slut i lager
SKU
T900
Bevaka Produkt
Snabb överblick
Fermzilla 27L Starter Kit
1 775 kr

Garanterad och trygg e-handel

Med denna Fermzilla 27L Starter Kit kan du enkelt jäsa ölet när du brygger eget öl hemma. Denna Fermzilla 27L Starter Kit är har en konisk form och den är tillverkad av PET-plast som är trycktålig och resistant. Med detta jäsningskärl kan du enkelt jäsa ölet, hälla ut jästen och låta ölet mogna. Allt i ett och samma kärl.

Kärlets koniska form hjälper jästen att falla till botten där den samlas upp i en behållare. Jästen kan sedan skiljas från ölet tack vare den stora ventilen som är tillverkad av rostfritt stål.

Kärlet kan rymma upp till 25 liter öl men den rekommenderade mängden öl är 20 liter utan tryck samt 25 liter under tryck.

Tillverkad av transparent PET-plast

Detta Fermzilla 27L Starter Kit passar perfekt för alla som brygger eget öl hemma. Att tillverka sitt eget öl och sedan vänta in dagen då ölet är klart är en härlig känsla. Det är något speciellt med att korka upp öl man har tillverkat själv. Ett bra sätt att avnjuta ölet när det är klart är genom att bjuda in nära och kära för provsmakning. De kommer garanterat att bli imponerade av att du tillverkat ditt eget öl!

Kärlet är tillverkat av transparent PET-plast, vilket gör det enkelt att se hur jäsningen går så att du lätt kan bedöma när jästen börjar samlas på kärlets botten.

Passar alla som brygger eget öl

Bra att veta om Fermzilla 27L Starter Kit:

  • Perfekt för alla som brygger eget öl
  • Tillverkad av PET-plast som är trycktålig och resistant
  • Rymmer 27 liter öl
  • Enkel att använda
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Fermzilla 27L Starter Kit
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris