Gin Botanicals London Dry

Slut i lager Vikt: 2 kg
SKU
T533
Snabb överblick

Förvandla din passion för gin till verklighet med Gin Botanicals London Dry från Still Spirits. Detta kit ger dig möjlighet att skapa din egen småskaliga London Dry-stil gin hemma. Med ett fokus på hantverk och vetenskap, kan du förvänta dig en ljus, fräsch och uppfriskande gin med toner av tall och citrus samt en varm pepprighet på paletten.

76 kr

Garanterad och trygg e-handel

Gin Botanicals London Dry är skapat för att ge en autentisk upplevelse av att destillera gin i London Dry-stil. Med detta kit kan du enkelt fästa din Botanical Basket (Air Still Infusions Basket) till din Air Still Pro, Air Still, Alembic eller Turbo 500-anläggning och tillsätta ditt Gin Botanicals-paket under destillationen. Det är viktigt att notera att olika mängder av Gin Botanicals rekommenderas beroende på din utrustning – 25 g för Air Still Pro och 30-35 g för Air Still. Om du använder en Turbo 500-kondensor, kom ihåg att först ta bort saddles.

En klassisk och komplex smakprofil

Ingredienserna i detta kit är noggrant utvalda för att ge en klassisk och komplex smakprofil. Innehållande en bas av enbär (minst 65%), korianderfrön, torkat granulerat citrus skal (citron, apelsin) och lakritsrot. Dessa noggrant utvalda ingredienser garanterar att din hemmagjorda gin blir av högsta kvalitet, med en rik och autentisk smak.

Att skapa din egen gin med Gin Botanicals London Dry är inte bara en kul och givande hobby, det ger dig också full kontroll över smakprofilen på din gin. Det är ett utmärkt sätt att experimentera med olika smaker och skapa en gin som verkligen speglar din personliga smak.

Bra att veta om Gin Botanicals London Dry

  • Hantverksmässig Kvalitet: Skapa autentisk London Dry-stil gin hemma.
  • Utsökta Smaker: Noter av tall, citrus och en varm pepprighet.
  • Anpassningsbar Användning: Använd med olika destilleriutrustningar, inklusive Air Still Pro och Turbo 500.
  • Förstklassiga Ingredienser: Innehåller enbär, korianderfrön, citrus skal och lakritsrot.
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Gin Botanicals London Dry
Ditt betyg