Glashängare för 12 glas

I lager Vikt: 270 g
SKU
B493
Snabb överblick

För den som värderar ordning och stil i sitt kök eller barområde, är denna glashängare för 12 glas en idealisk lösning. Tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, erbjuder denna glashängare en perfekt kombination av hållbarhet och estetik. Med kapacitet att hålla upp till 12 glas, ger den ett överflöd av utrymme för att ordna och visa upp dina favoritglas på ett praktiskt och tilltalande sätt.

459 kr

Garanterad och trygg e-handel

Denna glashängare är inte bara en praktisk förvaringslösning, utan också en elegant tillägg till din heminredning. Dess robusta konstruktion av rostfritt stål garanterar långvarig användning och enkel underhåll. Rostfritt stål är känt för sin förmåga att motstå korrosion och behålla sin glans över tid, vilket säkerställer att glashängaren behåller sitt eleganta utseende år efter år.

Enkel och säker att montera

Monteringen av glashängaren är enkel och säker, tack vare medföljande skruvar som garanterar att den sitter stadigt på vald plats. Detta gör det möjligt att enkelt installera glashängaren i köket, baren, eller vilket annat utrymme som helst där du behöver ha dina glas tillgängliga och ordnade.

Den generösa kapaciteten att rymma upp till 12 glas gör denna hängare perfekt för allt från vardagliga dricksglas till mer exklusiva vinglas. Den öppna designen gör det enkelt att både plocka fram och hänga tillbaka glas, samtidigt som den ger en översiktlig och tillgänglig förvaring.

Bra att veta om Glashängare för 12 glas

  • Robust Rostfritt Stål: Hållbar och estetisk design för långvarig användning.
  • Plats för 12 Glas: Ger gott om utrymme för att organisera en mängd olika glastyper.
  • Enkel Monteringsprocess: Säker och problemfri installation med medföljande skruvar.
  • Modern och Praktisk: En elegant lösning för att spara utrymme och hålla dina glas organiserade.
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Glashängare för 12 glas
Ditt betyg