Gräddsifon 0,5 Silver/Vit

Rating:
94 % of 100
I lager Vikt: 1 kg
SKU
B715
Snabb överblick

En gräddsifon i silver med huvud i vit plast som rymmer 0,5 liter är perfekt för dig som ska ta steget från att handjaga desserten till att vispa som ett proffs. Grädden blir klar på några sekunder.

426 kr

Garanterad och trygg e-handel

Gräddsifon Rostfri 0,5 liter – Silver/vit

Om du tycker om grädde och sen länge har tröttnat på köpegrädde på tub som ser luftig ut till en början men faller sönder på bara några minuter. Om du ser fram emot att toppa desserten eller drinken med välsmakande grädde men aldrig tidigare har tagit steget från att handjaga eller elvispa dig till framgång. Då är det dags att ta steget och köpa en lust gas driven gräddsifon i rostfri polerad aluminium.

 

Gräddsifon 0,5 liter Silver/Vit

 

  • Behållare i polerad aluminium

  • Vitt huvud i plast

  • Volym: 0,5 liter

  • Höjd inkl spritsmunstycke: ca 33 cm

  • Höjd utan spritsmunstycke: ca 28 cm

  • Bredd: 8 cm

 

Gräddsifonen för dig som verkligen gillar grädde

De rostfria grädd sifonerna i silver med huvud i vit plast är klockrena för dig som aldrig vispat med lustgasdrift förut. Som Nicklas, en av våra nöjda kunder, säger "Verkligen stor skillnad på köpegrädde och hemmagjord. Mycket mer än man kan tro. Gillar man grädde rekommenderas denna starkt."

 

Lustgaspatron:

Gräddsifonerna drivs på lust gas och patronerna behöver du köpa separat. 1 patron räcker till 0,5 liter grädde och de går att köpa i 10-pack eller 36x10-pack av märket MOSA. Patronerna håller ganska länge men har ändå ett slutdatum för användning så har du gamla patroner hemma så kan det vara dags att beställa en ny uppsättning. Du hittar alla våra patroner här. 

 

4.7
Rating:
94% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Gräddsifon 0,5 Silver/Vit
Ditt betyg