• Gräddsifon Rostfri 0,25 lit - Högblank

Gräddsifon Rostfri 0,25 lit - Högblank

Bli först med att recensera denna produkt

739 kr

Status: I lager

Vikt: 750 g

Köps Ofta Tillsammans

Gräddsifon Rostfri 0,25 lit - Högblank
Gräddsifon Rostfri 0,25 lit - Högblank
739 kr

Detaljer

Gräddsifon Rostfri 0,25 lit - Högblank

Irish Coffee, den gamla flygplatsdrickan, har fått ett uppsving på nytt. Stark och var  kaffe blandas med brunsocker och en enkel whiskey, och som pricken över i ett gräddlock av sällan skådat slag.

Nöden har ingen lag så grädden vill vi ha snabbt och enkelt och en självklarhet är att slippa vispa grejerna. Denna rostfria gräddsifon löser vispningen på ett kick. Dessutom kan den med fördel användas till chokladmousse, kalla eller varma soppor, såser mm. Ett multiverktyg helt enkelt.

 

Gräddsifon Rostfri 0,25 lit - Högblank

  • Helt i rostfritt stål med Non-Slip Silikon

  • Packningarna är i silikon och sifonen kan därför maskindiskas och är mycket lätt att rengöra

  • Finns även i borstat stål i samma behändiga storlek eller i de större storlekarna 0,5 samt 1 liter för dig som vill få plats med mer i sifonen

Gräddsifonerna - Verktyg du inte kan vara utan

Grädd sifonerna är verktyg du inte kan vara utan, passar bra både i köket och på resan. Användbar när du vill spritsa grädden snabbt, när du vill forma den och skapa med den. Grädden blir oemotståndlig.

Inget att fundera på, köp medan den finns tillgänglig.

Lustgaspatron:

Gräddsifonerna drivs på lust gas och patronerna behöver du köpa separat. 1 patron räcker till 0,5 liter grädde och de går att köpa i 10-pack eller 36x10-pack av märket MOSA. Patronerna håller ganska länge men har ändå ett slutdatum för användning så har du gamla patroner hemma så kan det vara dags att beställa en ny uppsättning. Du hittar alla våra patroner här.