Grainfather Counter Flow Wort Chiller Cooler Connection

I lager Vikt: 1 kg
SKU
ÖT120
Snabb överblick
Grainfather Counter Flow Wort Chiller Cooler Connection. Reservdel. Koppling från motströmskylaren till din Grainfather.
317 kr

Garanterad och trygg e-handel

Denna produkt är en reservdel. 

Tillsammans med bryggningsverket The Grainfather kommer även originaldelen motströmskylaren. Motströmskylaren är den del av Grainfathern som snabbt och enkelt kylar ner vörten. Denna motströmskylare tillåter dig att ha kontroll över flödet - ju långsammare flöde desto mer nedkyld kommer vörten att bli. 

Motströmskylaren är ihopkopplad på två ställen: den ena kopplingen sitter ihop med The Grainfahter, och den andra sitter ihop med kranen där det kalla vattnet kommer. Samtidigt som den varma vörten pumpas från den inre kopparrullen, så pumpas det kalla vattnet från motsatt håll för att skapa ett direkt kylande och värmande utbyte. Efter detta kan vörten direkt pumpas vidare till jäskaret. Med hjälp av denna teknik kan upp till 23 liter vört kylas ner på enbart 20 minuter! 

Då motströmskylaren är ihopkopplad på två ställen är det en god idé att ha minst en reservdel av kopplingen hemma ifall denna skulle bli trasig eller av någon anledning bli felplacerad. 

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Grainfather Counter Flow Wort Chiller Cooler Connection
Ditt betyg