Isform rund 5,5 cm 4 st

Slut i lager Vikt: 375 g
SKU
B004
Bevaka Produkt
Snabb överblick

Skapa isbollar som inte bara kyler dina drycker men också tillför en estetisk dimension till varje glas med denna isform för runda isbollar på 5,5 cm. Den här isformen är inte bara ett praktiskt köksredskap, utan en innovativ lösning för att förhöja upplevelsen av dina favoritdrycker. Tillverkad av livsmedelssäkert silikon, erbjuder denna isform både funktionalitet och kvalitet, vilket gör den till ett ovärderligt tillägg i varje kök.

144 kr

Garanterad och trygg e-handel

Denna isform från Vin Bouquet är särskilt utformad för att skapa fyra jämnt formade runda isbollar, perfekta för att komplettera och bevara dina drycker. Runda isbollar smälter långsammare än traditionella iskuber, vilket innebär att din dryck håller sig kall längre utan att spädas ut. Detta är särskilt fördelaktigt för spritdrycker och cocktails, där varje droppe av smak räknas.

Både attraktiv och praktisk

Isformen är tillverkad av högkvalitativt silikon, ett material som är känt för sin hållbarhet och flexibilitet. Denna flexibilitet är särskilt användbar när det kommer till att ta bort isbollarna från formen, vilket kan göras enkelt och smidigt utan att oroa sig för att de ska gå sönder. Den gröna färgen på isformen är inte bara attraktiv utan också praktisk, då den lätt kan skiljas från andra köksredskap.

Förutom dess estetiska och praktiska fördelar, är isformen också diskmaskinssäker, vilket innebär att rengöringen blir enkel och bekväm. Även om diskmaskinstvätt är möjlig, rekommenderas handtvätt för att bibehålla isformens kvalitet och förlänga dess livslängd.

Bra att veta om Isform rund 5,5 cm 4 st

  • Innovativ Rund Form: Skapar fyra runda isbollar för en unik dryckesupplevelse.
  • Högkvalitativt Silikonmaterial: Livsmedelssäkert, hållbart och flexibelt för enkel användning.
  • Långsammare Smältning: Isbollarna håller drycken kyld längre utan att späda ut den.
  • Enkel Rengöring: Diskmaskinssäker men handtvätt rekommenderas för längre hållbarhet.
  • Perfekt Storlek: 5,5 cm diameter för att passa de flesta glas och förbättra alla typer av drycker.
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Isform rund 5,5 cm 4 st
Ditt betyg