Ishink för 2 flaskor transparent

I lager Vikt: 666 g
SKU
K418
Snabb överblick

Förhöj atmosfären vid varje tillställning med denna transparenta ishink, skräddarsydd för att kyla två flaskor samtidigt. Perfekt för fester, middagar eller bara en avkopplande kväll, denna ishink kombinerar estetik med praktisk funktionalitet, vilket gör den till en idealisk tillägg för alla dryckesentusiaster.

249 kr

Garanterad och trygg e-handel

Denna transparenta ishink är designad för att hålla dina drycker som champagne, vin, öl eller läskande sommardrycker kylda till perfektion. Genomskinligheten i designen gör det möjligt för dig att enkelt övervaka isnivån, vilket garanterar att du alltid har rätt mängd is för att upprätthålla den optimala temperaturen. Ishinken är rymlig nog att bekvämt rymma två standardflaskor, vilket gör den till en utmärkt följeslagare för både små och större sammankomster.

En elegant och praktisk ishink

Tillverkad av ett högkvalitativt transparent plastmaterial, är ishinken inte bara elegant utan också hållbar och enkel att underhålla. Rengöring efter användning är enkel, vilket gör den till ett praktiskt val för frekventa användare. Det stadiga handtaget är en ytterligare fördel, vilket underlättar transport och placering av ishinken var du än önskar ha den.

Denna ishink för två flaskor är mer än bara en praktisk dryckeskylare; den är en stilförklaring. Den transparenta designen kompletterar alla typer av inredningar och skapar en sofistikerad och inbjudande atmosfär vid varje tillfälle. Dina gäster kommer att uppskatta den omsorg och elegans som denna ishink tillför vid servering av drycker.

Bra att veta om Ishink för 2 flaskor transparent

  • Transparent och Stilfull Design: Gör det enkelt att se isnivån och välja optimal mängd is.
  • Rymlig Förvaring: Tillräckligt med utrymme för att rymma två flaskor samtidigt.
  • Högkvalitativt och Lättrengörligt Material: Tillverkad av hållbar transparent plast.
  • Praktiskt Handtag: Underlättar bärning och placering av ishinken på önskad plats.
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Ishink för 2 flaskor transparent
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris