Japansk Kökskniv DEBA Laguiole

I lager Vikt: 600 g
SKU
K801
Snabb överblick
Japansk Kökskniv DEBA Laguiole
419 kr

Garanterad och trygg e-handel

Denna japanska kökskniv av märket Laguiole är en kniv som håller hög kvalitet.  Denna kniv är en kniv av typen deba och den används för att skära köttprodukter med hög precision. Dess tjockare blad passar perfekt för att skära genom rött kött och få fina snitt som inte skadar köttet. Den passar också bra för att skära fisk vilket passar utmärkt till exempelvis traditionell japansk sushi.

Denna kniv är en lyxigare köksvara som är tillverkad för att vara ett precisionsverktyg. Knivens blad är gjort av rostfritt stål vilket gör att den håller länge. Kniven är också snyggt designad och har ett handtag som är bekvämt att hålla i.

En kniv som passar perfekt till att skära kött

Precis som en bra japansk kökskniv av typen deba ska vara så har den här kökskniven ett tjockare blad som samtidigt är väldigt skarpt. En bra kniv av typen deba är en kvalitetskniv som verkligen underlättar det vardagliga arbetet i köket när man förbereder mat.

Det tjocka men skarpa bladet är skapat för att underlätta fina snitt genom såväl kött som fisk och det underlättar i köket vid tillagning av dessa rätter.

Bladet passar också utmärkt för att skära genom småben i fisk vilket gör att den passar väldigt bra till traditionella japanska rätter där fisk ingår som exempelvis sushi.

Tillverkad enligt japansk hantverkstradition

Bra att veta om Japansk Kökskniv DEBA Laguiole:

  • Passar bra för att skära kött och fisk
  • Kniven är tillverkad enligt japansk hantverkstradition
  • Har ett tjockare blad som gör det lättare att skära kött
  • Bladet är tillverkat av rostfritt stål
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Japansk Kökskniv DEBA Laguiole
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris