Laguiole Rivjärn 3-p

I lager Vikt: 625 g
SKU
B978
Snabb överblick

När det kommer till köksredskap finns det några saker som verkligen räknas som basvaror, och rivjärn hör definitivt till den kategorin. Vad vore ett kök utan möjligheten att snabbt och enkelt riva ost, grönsaker eller choklad? Med Laguiole Rivjärn 3-p får du en trio av kvalitet, design och funktion som kommer att bli oumbärlig i din matlagning.

349 kr
 

Garanterad och trygg e-handel

Laguiole är känt för sina högkvalitativa köksredskap och denna uppsättning rivjärn är inget undantag. Tillverkad med precision och tanke på användarvänlighet, erbjuder varje rivjärn i detta 3-pack en unik grovlek som passar till en mängd olika matvaror. Oavsett om du vill ha finkornig parmesan till din pasta, grovriven morot till din coleslaw eller perfekt riven choklad till din dessert, så har detta set det du behöver.

Klassisk Laguiole-design

Utöver funktionen är designen något som verkligen står ut. Med den klassiska Laguiole-designen, prydd med det distinkta biet, kombinerar dessa rivjärn elegans med praktisk funktionalitet. Handtagen är ergonomiskt utformade för att passa bekvämt i handen, vilket minskar trötthet vid längre användning. Dessutom är varje rivjärn tillverkat för att ha en lång livslängd och en pålitlig hållbarhet.

Denna trio av rivjärn är inte bara ett måste för den passionerade kocken, utan även för den vardagliga hemmakocken. De kommer att bli en oumbärlig del av ditt kök, redo att assistera dig i alla dina kulinariska äventyr.

Använd dessa rivjärn för att finfördela ingredienser. Välj rätt sida beroende på önskad grovlek. Håll rivjärnet stadigt med ena handen, medan du drar ingrediensen fram och tillbaka över ytan med den andra. Använd fingervakt för att undvika skador. Rengör noggrant efter användning.

Bra att veta om Laguiole Rivjärn 3-p

  • Ergonomiskt utformade handtag för optimal komfort.
  • Varje set innehåller tre olika grovlekar för mångsidig användning.
  • Distinkt och elegant Laguiole-design
 
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Laguiole Rivjärn 3-p
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris