Kaffekvarn

Slut i lager Vikt: 625 g
SKU
B978
Snabb överblick
En kaffekvarn ger en unik smakupplevelse och möjligheten att mala exakt den mängd bönor som du önskar. Du får kaffet färskbryggt precis som du vill ha det. Malningsgrad, mängd och blandningar bestämmer du själv.
149 kr

Garanterad och trygg e-handel

Kaffekvarn

Sverige är ett land där kaffet ligger oss varmt om hjärtat. Förr var det vanligt att dricka kokkaffe, ett klassiskt sätt att laga kaffe. Det traditionella sättet att idag dricka kaffe är bryggkaffe men nu vill allt fler ha ett mer komplext och smakrikt kaffe. Kaffekvarnen ger dig möjligheterna.

En kvarn som den här gör det möjligt att mala exakt den mängd bönor som du önskar och du får kaffet färskbryggt precis som du vill ha det. Malningsgraden bestämmer du själv.

Kaffekvarnar ger en unik kaffeupplevelse

Att skaffa sig en bra kvarn är det absolut bästa sättet att få ett bryggkaffe eller espresso att smaka bättre. Få den unika kaffeupplevelsen genom att mala dina egna bönor och skapa dina egna blandningar.

Denna elektriska kaffe kvarn på 110 W är till för dem som älskar aromatiskt, nymalt kaffe. Den gör det möjligt att mala upp till 70 g bönor åt gången. Det är en modell som på ett bullerfritt sätt mal dina bönor med en jämn och fin hastighet. Säkerhetsanordningen för att om locket inte är ditsatt korrekt kommer kvarnen inte att starta. Den har ett tvåkantigt blad av rostfritt stål och ett genomskinligt lock.

Specifikation kaffekvarn;

  • Effekt: 110W
  • Kapacitet: 70g
  • Skydd mot skörning utan lock
  • Strömförsörjning: 220-240V~50H

Gör eget kaffe hemma

Är ditt mål att kunna göra ett riktigt gott kaffe hemma? Om ditt svar är ja så köp en kaffekvarn för den goda smakens skull. Med en egen kvarn och nymalda bönor kommer du få en ännu bättre kaffeupplevelse.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Kaffekvarn
Ditt betyg