Laguiole Bestick Matt Svart 16-delar

Slut i lager Vikt: 2 kg
SKU
B924
Bevaka Produkt
Snabb överblick

Laguiole Bestick Matt Svart 16-delar är ett komplett bestickset för 4 personer! Passar utmärkt att använda till middagar för mindre sällskap. 

991 kr

Garanterad och trygg e-handel

Komplett bestickset för 4 personer

Laguiole Bestick Matt Svart 16-delar är ett komplett bestickset för 4 personer! Passar utmärkt att använda till middagar för mindre sällskap, eller bara som vardagsbestick för den som vill använda bestick av bästa kvalité varje dag.

Besticken är tillverkade i rostfritt stål och har en matt, svart tonad yta. Hela besticken är utformade i en modern och stilren design, och i mitten av besticken finner vi det klassiska biet, som är Laguioles välkända logotyp, graverat. Med den trendiga svarta nyansen blir detta några av Laguioles snyggaste bestickset någonsin!

Besticksetet kommer i en praktisk låda och är perfekt att ge bort som present, till exempel i inflyttningspresent eller till studenten.

Innehåll

  • 4 bordsgafflar à 20,7 cm
  • 4 matskedar à 20,8 cm
  • 4 teskedar à 13,8 cm
  • 4 stekknivar à 22,5 cm


Laguiole
Precis som den sydvästra franska regionen, Laguiole, som detta varumärke har fått sitt namn ifrån, så bär alla Laguioles produkter på en rik fransk kultur och känsla. Med sin fina kvalitet och stilfulla design påminner varenda produkt om Frankrike och är ett givet val i hemmet för den som önskar lite extra lyx. Till deras sortiment hör köksredskap så som bordsbestick som gafflar och knivar, diverse köksredskap, samt knivar av förstklassig kvalitet. 

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Laguiole Bestick Matt Svart 16-delar
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris