Laguiole Bestickset Metall 24-delar

Bli först med att recensera denna produkt

649 kr

Status: I lager

Vikt: 2 kg

Köps Ofta Tillsammans

Laguiole Bestickset Metall 24-delar
Laguiole Bestickset Metall 24-delar
649 kr

Detaljer

Laguiole 

Precis som den sydvästra franska regionen, Laguiole, som detta varumärke har fått sitt namn ifrån, så bär alla Laguioles produkter på en rik fransk kultur och känsla. Med sin fina kvalitet och stilfulla design påminner varenda produkt om Frankrike och är ett givet val i hemmet för den som önskar lite extra lyx. Till deras sortiment hör köksredskap så som bordsbestick som gafflar och knivar, en del dekorationer, samt knivar av förstklassig kvalitet. 

Bestickset i metall 

I detta bestickset finns det en komplett samling av alla de bestick som en kan tänkas behöva på en middagsbjudning: 6 gafflar, 6 knivar, 6 teskedar och 6 soppskedar. Allt som allt innehåller detta bestickset 24 delar och är perfekt för den som önskar skaffa en hel uppsättning av bestick på en gång. 

Besticken är tillverkade i rostfritt stål, både handtagen och bladen. Precis som alla andra produkter från märket Laguiole är dessa bestick i förstklassig kvalitet och kommer garanterat att kunna användas i flera år framöver. Besticken är även kompatibla med diskmaskin.