Laguiole Bestickset Metall 24-delar

Slut i lager Vikt: 2 kg
SKU
K214
Snabb överblick
Laguiole Bestickset Metall 24-delar
751 kr

Garanterad och trygg e-handel

Laguiole 

Precis som den sydvästra franska regionen, Laguiole, som detta varumärke har fått sitt namn ifrån, så bär alla Laguioles produkter på en rik fransk kultur och känsla. Med sin fina kvalitet och stilfulla design påminner varenda produkt om Frankrike och är ett givet val i hemmet för den som önskar lite extra lyx. Till deras sortiment hör köksredskap så som bordsbestick som gafflar och knivar, en del dekorationer, samt knivar av förstklassig kvalitet. 

Bestickset i metall 

I detta bestickset finns det en komplett samling av alla de bestick som en kan tänkas behöva på en middagsbjudning: 6 gafflar, 6 knivar, 6 teskedar och 6 soppskedar. Allt som allt innehåller detta bestickset 24 delar och är perfekt för den som önskar skaffa en hel uppsättning av bestick på en gång. 

Besticken är tillverkade i rostfritt stål, både handtagen och bladen. Precis som alla andra produkter från märket Laguiole är dessa bestick i förstklassig kvalitet och kommer garanterat att kunna användas i flera år framöver. Besticken är även kompatibla med diskmaskin. 

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Laguiole Bestickset Metall 24-delar
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris