Laguiole Flaska Glas Detox

I lager Vikt: 1 kg
SKU
K200
Snabb överblick
Snygg och praktisk detoxflaska från märket Laguiole - perfekt att ha med sig under dagen fylld med varm eller kall dryck!
347 kr

Garanterad och trygg e-handel

Laguiole

Precis som den sydvästra franska regionen, Laguiole, som detta varumärke har fått sitt namn ifrån, så bär alla Laguioles produkter på en rik fransk kultur och känsla. Med sin fina kvalitet och stilfulla design påminner varenda produkt om Frankrike och är ett givet val till hemmet. Till deras sortiment hör köksredskap som bestick och korkskruvar, samt knivar av förstklassig kvalitet.

Detoxflaska med filter och bambulock 

Upptäck denna snygga detoxflaska i glas med ett tillhörande tefilter från det eleganta varumärket Laguiole! Denna flaska är både snygg och praktisk då den med sina dubbelväggar håller temperaturen på dina kalla eller varma drycker under en lång tid. Perfekt för att ta med sig ut under en varm sommardag på språng redo med kylande vatten smaksatt av valfri frukt eller bär, eller koka upp en infusion av te att ha nära till hands under en regnig dag på kontoret för att snabbt kunna hälla upp en rykande kopp. Eftersom denna flaska är tillverkad av glas är den enkel att diska och använda igen - ett miljövänligare alternativ till plastflaskan! Går utmärkt att köpa till sig själv eller som present till en kär vän då den kommer i en snygg förpackning redo att ge bort!

Specifikationer

  • 450 ml
  • Flaskan är tillverkad av glas med dubbelväggar för att hålla temperaturen
  • Lock tillverkad av bambu

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Laguiole Flaska Glas Detox
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris